Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.439
Cevap
166
Favori
783.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    IOS 16.1 bekleyin.16.0.2 genel bir pil performans sorunu bulunuyor…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • myloo1907 M kullanıcısına yanıt

ios 15.7 imzaları açık, geri 15.7 dönebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaoDre -- 2 Ekim 2022; 23:15:56 >
  • ShaoDre kullanıcısına yanıt

Peki telefonun şu anki yedeği ona sorunsuz yüklenebilecek mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myloo1907 M kullanıcısına yanıt

Şu anki yedeğiniz 16.0.2 olduğu için maalesef yükleyemiyeceksiniz hocam, temiz kurulum yapmanız gerekecek

• Cihaz çok performanssız, batarya verimsiz, ısınıyor spotlight aktif kullanamıyorum. Tşkler Apple

• ShaoDre kullanıcısına yanıt
    Yukarıda paylaştım iOS 16 yedeği 15.7 e yüklenebilir

• IOS 16 sürümünden , iOS 15.7 RC (19H12)
    ve iOS 15.6 RC (19G69) sürümlerine dönüş imzaları açık durumda …

Alttaki linkten imzaları açık Beta ve RC sürümleri görebilirsiniz .RC sürümü ana sürümle aynıdır …

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

Bu linkten sürümlerin RC ipsw indirebilirsiniz ..
    idevice central - ios jailbreak news, tutorials and downloads!
    iOS Signing Status - iDevice Central
    https://idevicecentral.com/ios-signing-status/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 3 Ekim 2022; 0:52:13 >

• Bazen tuş kilitleyince ekran kararıp tuş kilit sesi 1 sn sonra geliyor. Yaşayan var mı ? Aynı şekilde klavye ile birşey yazarken klavye tuş ses takılıyor gibi oluyor. Reset ile düzeliyor ama belli bir süre yine oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRocKfire

IOS 16.1 bekleyin.16.0.2 genel bir pil performans sorunu bulunuyor…

tahmini ne zaman gelir 16.1

• İos 16.0.2’de pil sorunu değilde, menüler ve uygulamalar arasında bariz kasma hissiyatı var. İos 16’da yoktu, ara sürümlere normalde güncellemezdim, güncellediğime pişman oldum. Güncellemeyenler yapmasın bence güncellemeyi.

• dün tesadüfi olarak şu şekilde gözüken yutup müzik uygulaması sonradan hiç bişi yapmamama rağmen öyle gözükmedi ekstra bir ayarı falan mı var acaba?

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

bu da sonradan gözüktüğü hali

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

edit buldum :

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8iOS #QuickTips with Jacobyoutube
    📱 With iOS 16 there's now a whole new way to control your Now Playing Music from your Lock Screen. With beautiful, full-sized album artwork and a now playing interface that hides some fun secrets, this is a great new way to enjoy music on your iPhone. In this short and easy-to-follow video tutorial I'll show you how to make the most of this brand new feature now you've updated to iOS 16. 💭 Got a question about this #QuickTip? Drop me a comment down below and I'll do my best to reply to them all! ⭐ Want more iOS 16 Tips + Tricks to help you get the most from your iPhone? 🔗 visit my Channel here: https://youtube.com/JacobWoolcock 🔗 or my Website here: https://www.jacobwoolcock.co.uk/ios16/ ☕ If you found this video helpful and would like to support me grow my channel then I'd be incredibly grateful. You can say thanks by using the Super Thanks button above, or show your gratitude by buying me a coffee here: https://buymeacoffee.com/JacobWoolcock 🏷️ Keywords: How to Control Music on the iOS 16 Lock Screen | How can I get full screen album artwork on my lock screen | How do I change the volume of music on the lock screen 👍🏻 Thanks for reading this far into the description! Don't forget to Subscribe to my channel for lots more iPhone Tips + Tricks!
    https://www.youtube.com/watch?v=MN92lejr_VE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 3 Ekim 2022; 10:56:32 >

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    İOS 16.1 ekim ayının son haftası yayınlanması bekleniyor ….

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

teşekkürler.

• 16.0.2 %80/20 döngüsü arası iphone 13

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 3 Ekim 2022; 17:45:22 >
  • Arkadaşlar bu kilit ekranında sağ üstte bir çizgi var bu neden orada ? Bir anlamı var mı? Farklı kilit ekranı da olsa çıkıyor

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

• TheMuyu kullanıcısına yanıt

aşağı çekilebildiğini gösteriyor tek anlamı bu gibi :D

• TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Denetim masası kısa yolu çizgi olarak çıkar.Kilit ekranında olduğu için ekran tercihi değişse bile kalır.Yanlız ilginç bir durum bulunuyor.Aynı model iPhone olsa bile ,birinde varken ötekisine görünmeme durumu bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 3 Ekim 2022; 21:20:0 >
  • Hissiz B 1 R adaM kullanıcısına yanıt
    Bu olay Ayarlar > Face ID ve Parola içerisindeki Denetim Merkezi seçeneğinin aktif olup olmamasıyla alakalı. Eğer kapalıysa ve Face ID kilit ekranında yüzünüzü okumadıysa denetim merkezine erişemiyorsunuz ve o çizgi de çıkmıyor. Ancak o ayar açıksa ya da kapalı olsa bile kilit ekranında Face ID yüzünüzü okuyunca denetim merkezinin erişilebilir oldu çizgi çıkıyor.

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

Denetim Merkezi seçeneği kapalı ve Face ID yüzümü okumadığın da gördüğünüz gibi çizgi yok.

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

Kilit ekranında denetim merkezine erişim verince Face ID yüzümü okumasa bile denetim merkezi erişimi var yani çizgi gözüküyor.

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

Bir ara ya bu konuda ya da başka bir konuda bu olay tartışıldı ama sonuca bağlandı mı hatırlamıyorum. Geçenlerde ayarları kurcalarken denk geldim öyle farkettim.

Mesela Kilit Ekranı Araç Takımları seçeneğini kaptırsanız eğer Face ID yüzünüzü okumadan kilit ekranı widgetlarının detayları da gözükmüyor. Ben anımsatıcıları kilit ekranımda tutuyorum ve eğer bu seçeneği kapatırsam gördüğünüz gibi detaylar gözükmüyor ve hatta tarihin yanındaki hava durumu bile Face ID yüzümü görmeden gösterilmiyor. Benim için önemli olmadığından kilitliyken de göster seçeneğini aktif bırakıyorum ama bazıları gizliliği ön planda tutuyorsa masadaki telefonu biri eline alınca widgetların detaylarının gözükmesini istemeyebilir.

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 3 Ekim 2022; 21:35:47 >

• manesnuc kullanıcısına yanıt
    Detaylı bilgilendirme için teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.