< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 11 Haziran 2022; 14:3:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Disney+ Kardeşliği - Ana Konu (5. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: koyar olmiki kişilik yerimiz var dileyen pm atabilir. Yıllık üyelik kişi başı 70 TL. Tek seferlik ödeme alacağız. Yani tek seferde 70 lira verilecek, her ay ödeme ile uğraşamayacağım. İlgilenenler pm atabilir. Eski kullanıcıyım fazla mesajım yok ama kimseyle bir sıkıntım olmadı bugüne kadar.
Dileyen telegramdan yazabilir Telegram: Contact @officialsemih
Bir kişilik yerimiz kaldı. Dileyen pm atabilir. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyar olm -- 9 Haziran 2022; 1:24:36 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: koyar olmBir kişilik yerimiz kaldı. Dileyen pm atabilir. Teşekkürler
Alıntıları GösterYer kalmadı. Herkese teşekkürler.
_____________________________ -
Merhaba, eski referanslı üyelerden ortak arayan varsa dahil olmak isterim.
Edit: bulundu teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tantalos -- 10 Haziran 2022; 16:47:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski üyelerden grubunda boşluk olup ortak arayan varsa dahil olabilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende ortak olabilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Merhaba 14 Hazifan'da yıllık 280 TL teklifini almayı düşünüyorum. Tek şartım ev dışında kimseye login bilgilerini vermemeniz. Daha önce 2 yıl sorunsuz Netflix paylaşımi yönettim. İsteyenler mesaj atabilir.
Edit :4 kişi olduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 11 Haziran 2022; 14:57:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Disney+ yıllık üyelik için grup arıyorum. PM atabilirsiniz.
_____________________________ -
Disney+ yıllık plan satın almak veya alanlara ortak olmak için arkadaş arıyorum. Telegram: t.me/yasinbudak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invincible133 -- 12 Haziran 2022; 0:44:20 >_____________________________ -
Disney+ için son 1 kişilik yerimiz var mesaj olarak dönebilirsiniz, dh de kurduğumuz Netflix grubumuz 1 yıldan fazladır devam ediyor sorunsuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Such A Lonely Day -
Arkadaşlar Amazon,Netflix derken Disney+ kasintim tuttu,grubunda yer olan var ise katılmak isterim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bir kişilik yeri olan varsa katılmak istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İyi günler 1 kişilik yeri olan var ise katılmak isterim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt