< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ] (22. sayfa)

-
-
24 saatte 1 paylaşma hakkım var hocam bende bunu kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Referans numarası almak isteyen özelden yazabilir, ben diğer arkadaşlar gibi buraya yazıp paylaşmak istemedim. Tecrübelerimi aktarıp referansımı verebilirim
Arkadaşlar Merhaba,
REFERANS KODU : 8576066883
Kullanan arkadaşıma şimdiden çok teşekkür ediyorum ❣️
Hiç bir sorun yaşamadım memnunum. Tavsiye ederim
Merak ettiğiniz birşey var ise özelden sorabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, referans kodunuzu kullandım.
-
Merhaba abone olmayı düşünen varsa ikimizde 1 ay bedava kazanabiliriz. Şimdiden teşekkür ederim
KOD : 8576074553
Referansınız ile abone oldum.
Abonelik Başlangıcım : 10.08.2022
Kullandığım Tarife : 35 Mbps (33 Down, 5,5 Up, 31 Ping)
Memnuniyet Durumum : 6 yıllık 75 mbps Turk.net sonrası, hizmetim iptal olunca yeni kurulum olacak denirken 12 saatte yeniden online idim. Netin 75 ten 35 e inmesi tamamen kişisel tercihim, şu an ekonomik olması daha önceliğim. Başlangıç 6 yıl önceki Turk.net e başlangıcım gibi üfleyerek ama sorunsuz oldu, devamı da onun gibi iyi ama ekonomik olur umarım.
Referans numaram : 8 576 039 418
-
Abonelik başlangıcı: 05.08.2022
Tarife: 35 Mbit
Referans kodu: 8576064768
1 haftadır kullanıyorum, Turknet zammından dolayı geçiş yaptım. Haftasonu girmesine rağmen 3 günde geçiş tamamlandı. İnternet hızı olarak bir fark göremedim. Yalnız tepki süresi daha iyi geldi. Bir web sitesine bağlantı yapmaya çalıştığımda anında cevap alabiliyorum. Daha anlaşılır bir dil ile ifade etmek gerekirse ping süresi oldukça düşük sanırım. Referans kodunu kullananlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Referansınızla geçiş işlemi başlatıyorum hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Abonelik Başlangıcı: Haziran 2022
Kullanılan tarife: Mega Vdsl 100 Mbps
Referans kodu: 8576021792
Memnuniyet Durumu: Geçişim hızlıca gerçekleşti çok memnunum şu anlık, kodumu kullanırsanız birlikte kazanırız, eczacılık fakültesi öğrencisiyim bu arada :) desteklerinizi beklerim. Kullanan abilerime teşekkür ederim :)
Abonelik Başlangıcı : Temmuz 2022
Kullanılan Tarife : 100 Mbit
Memnuniyet Durumu : Turknet'in zammından sonra geçtim ve oldukça memnunum. Özellikle son günlerde yapılan iyileştirmeler ile tam bir f/p oldu. Herkese tavsiye ediyor ve memnuniyetle kullanıyorum.
Referans numarası :8576047740
Referansımla üye olduğunuzda 2 tarafta 1 ay ücretsiz internet kazanıyor, firmayı deneyimleyebilmeniz için oldukça güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Whatsapp üzerinden İnternet Kutusu müşteri hizmetlerine referans kodunu iletmeniz yeterlidir. Öğrenciyim ve siz büyüklerimden desteklerinizi bekliyorum. Referansımı kullananlara şimdiden çok teşekkür ederim
-
-
Abonelik Başlangıcım : 11.08.2022
Kullandığım Tarife : 100 Mbps Mega kutu (90 mbit / 7.6mbit)
Memnuniyet Durumum : Modemdeki değerler Turknet ile aynı. Neden bilmiyorum 5g wifi ile eskiden 60 mbit alırken şimdi 90 mbit değer alıyorum. Kablosuz olarak her ikisinde de aynı 90.
İki gün içinde geçiş sağlandı.
Referans numaram : 8576021487
85 76 02 14 87
-
Abonelik Başlangıcı : Ağustos 2022
Kullanılan Tarife : Mega Kutu 100 mbps En iyi hız değerlerim: DL: 101 mbps / UL:8.2 mbps / Ping: 32 ms]
Memnuniyet Durumu : Geçiş Yaptığım Diğer Sağlayıcıdan Farkı Yok. Genel Olarak Memnunum. Fiyat Performans Anlamında Gayet iyiler.
Referans numarası : 8576019898
-
Forumda 3-5 sayfa geriyi okuyarak tanımadığım birine referans numarası ile abone oldum. Onun nasibiymiş.
Diğer arkadaşların bahsetmediği bir şeyden bahsedeyim ona göre karar verin.
+ olarak : Aynı paraya aynı hızı alıyorsunuz.
- olarak : Otomatik ödeme talimatı vereceğiniz yerler kısıtlı : (sonuçta %50 fazlasını başka firmalara ödemiyorsunuz)
Referans numarası : 8576086865
Abonelik Başlangıcı : Ağustos 2022
Kullanılan Tarife : Mega Kutu 100 mbps
Memnuniyet Durumu : Türk.net ile aynı hızı alıyorum (altyapı nedeniyle DL: 88 mbps) Fiyat olarak süper, performans olarak güzel.
Referans numarası : 8576086865
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X