Şimdi Ara

V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
1
Favori
56.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş bu kacak telefon tesbiti yapıldığı tarihte telefonlarımızın yüzde 70 i kaçak çıktı , kaçak ile kayıtlı telefon arasında kimi zaman 200 -250 fiyat farkı oynuyordu hem klonlama diye birşey vardı o zaman yani kaçak olması da pek fazla sorun teşkil etmeyecekti nerden bilebilirdim ki gün gelecek bunun üst versionuna formlarda denk gelecem ve bunu yükledikten sonra telefon orjinal imei(yani kayıtsız imei )ine geri dönecek bir de itünes versiona imei patchlanamayacak , tüm bunları bilebilmem icin münecim olmam lazımdı herhalde yarın öleceğimi bilsem şimdiden başlarım ibadet etmeye yani anlayacağın bazı şeyler kader kısmet meselesi , bazen bazı şeylerin önüne gecemiyorsun kendiliğinden gelişir seni alır istediği yerlere götürür .neyse olan oldu artık ağlamak sızlamak ahu zar etmek ölüyü geri getirdiyse şayet benim de kendimi yerden yere vurmaya başlamam lazım, ama velakin giden dönmiyor artık bize sadece bundan ders almak düşer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canitinkoray -- 9 Nisan 2008; 20:14:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canitinkoray

kardeş bu kacak telefon tesbiti yapıldığı tarihte telefonlarımızın yüzde 70 i kaçak çıktı , kaçak ile kayıtlı telefon arasında kimi zaman 200 -250 fiyat farkı oynuyordu hem klonlama diye birşey vardı o zaman yani kaçak olması da pek fazla sorun teşkil etmeyecekti nerden bilebilirdim ki gün gelecek bunun üst versionuna formlarda denk gelecem ve bunu yükledikten sonra telefon orjinal imei(yani kayıtsız imei )ine geri dönecek bir de itünes versiona imei patchlanamayacak , tüm bunları bilebilmem icin münecim olmam lazımdı herhalde yarın öleceğimi bilsem şimdiden başlarım ibadet etmeye yani anlayacağın bazı şeyler kader kısmet meselesi , bazen bazı şeylerin önüne gecemiyorsun kendiliğinden gelişir seni alır istediği yerlere götürür .neyse olan oldu artık ağlamak sızlamak ahu zar etmek ölüyü geri getirdiyse şayet benim de kendimi yerden yere vurmaya başlamam lazım, ama velakin giden dönmiyor artık bize sadece bundan ders almak düşer...
    quote:

bir de itünes versiona imei patchlanamayacak

Böyle birşey yok, telefonu adam gibi bilen işin ehli bir adama götür yapsın. Senin tel uykuya daldı, ölü değil !

• quote:

Orijinalden alıntı: heartless

quote:

bir de itünes versiona imei patchlanamayacak

Böyle birşey yok, telefonu adam gibi bilen işin ehli bir adama götür yapsın. Senin tel uykuya daldı, ölü değil !

Alıntıları Göster
    bu p2k toolsta bazı araçlar var.onlar bi işe yaramazmı
  • Aslında bunları yazarken telefonu telefoncuya bırakmıştım pek olur ihtimaliyle bakmamıştım ama gene de bi umudum vardı bu gün gittim , iceri girer girmez olmadı değil mi ? dedim , telefoncu hayır yaptım kardeş dedi ama ona yeni orange versionu yükledim al dedi , baktım gercekten de düzelmiş 25 ytl ye mal oldu ,gercekten ölmüş insan umutları tükenmiş insandır benim umudum tükenmediyse şayet bu yaşadığımın apacık bir kanıtı değil mi ? tabi telefonumun da arkadaşlar telefon düzeldi ,ama icimde hala gercekleşmemiş arzularım var ... bakalım bu arzularımız bizleri nerelere sürükleyecek ,altı üstü bir telefon öleceği varsa ölsün gelen cana geleceğine mala gelsin demişler. sizlerin canınız sağ olsun HEARTLESS senin o engin görüşlerine saygı duyuyor senden yorum bekliyorum , peki telefon tamamen düzeldi mi diye soracak olursan tam olarak değil mesela boot loader moduna girmesine rağmen ekran kapkara hicbir yazı gözükmiyor pc telefonu tam olarak görüyor sadece bootloaderin bilgileri gözükmiyor bence bu cok da önemsenecek bir sorun değil...

• quote:

Aslında bunları yazarken telefonu telefoncuya bırakmıştım pek olur ihtimaliyle bakmamıştım ama gene de bi umudum vardı bu gün gittim , iceri girer girmez olmadı değil mi ? dedim , telefoncu hayır yaptım kardeş dedi ama ona yeni orange versionu yükledim al dedi , baktım gercekten de düzelmiş 25 ytl ye mal oldu ,gercekten ölmüş insan umutları tükenmiş insandır benim umudum tükenmediyse şayet bu yaşadığımın apacık bir kanıtı değil mi ? tabi telefonumun da arkadaşlar telefon düzeldi ,ama icimde hala gercekleşmemiş arzularım var ... bakalım bu arzularımız bizleri nerelere sürükleyecek ,altı üstü bir telefon öleceği varsa ölsün gelen cana geleceğine mala gelsin demişler. sizlerin canınız sağ olsun HEARTLESS senin o engin görüşlerine saygı duyuyor senden yorum bekliyorum , peki telefon tamamen düzeldi mi diye soracak olursan tam olarak değil mesela boot loader moduna girmesine rağmen ekran kapkara hicbir yazı gözükmiyor pc telefonu tam olarak görüyor sadece bootloaderin bilgileri gözükmiyor bence bu cok da önemsenecek bir sorun değil...
    O sorun değil, rsd'den telefonun bootloader sürümünü görebilirsin. imei işini ne yaptı ?

• quote:

Bir tane de V6 Maxx siparişi verdim ereyondan. 320 liraya 10 taksit V6 Maxx'ı da modlarız artık. O da çok karizmatik bulduğum bir tel. V9'u bekleyemeceğim artık motorola'nın ayıbı suç bende değil.

Version 4'ü optimal hale getirdiğim zaman hepinize yollayacağım, hata bulmak için incik cıncık edersiniz artık.

Alıntıları Göster
    İMEİ sorunu hala devam ediyor yani i-tünes icin tabi, diğer orjinal versionlar icin imei sorunu yok, yanlız bişey soracam acaba ben kendim olur da telefon uykuya dalarsa gene flashlama sonucunda veya başka bir nedenden dolayı , acaba ben kendim test point uygulayabilirmiyim , nasıl uygulayabilirim bunun icin ne tür cihazlara ihtiyacım var ayrıntılı anlatırsanız sevinirim .. cünkü telefonu test point ile açtığını söyledi yanında tamir ettirdiğim telefoncu tşk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canitinkoray -- 10 Nisan 2008; 7:46:45 >

• quote:

İMEİ sorunu hala devam ediyor yani i-tünes icin tabi, diğer orjinal versionlar icin imei sorunu yok, yanlız bişey soracam acaba ben kendim olur da telefon uykuya dalarsa gene flashlama sonucunda veya başka bir nedenden dolayı , acaba ben kendim test point uygulayabilirmiyim , nasıl uygulayabilirim bunun icin ne tür cihazlara ihtiyacım var ayrıntılı anlatırsanız sevinirim .. cünkü telefonu test point ile açtığını söyledi yanında tamir ettirdiğim telefoncu tşk...

Alıntıları Göster
    Kendin tp yapabilirsin tabi. Tp için topraklama kablosu ve P2K easy tools yeterli. Kaynak var ve uzun ingilizce olarak. Sol kolum kırık olmasa üşenmez çevirir, buraya eklerdim ama...

• Aslında bu işe atılacaksan tam tecizatın olacak böyle yarım yamalak bir data kaplosu ile bu işlere girilmez,kendin pişirip kendin yemek istiyorsan önce pişireceğin malzemeleri satın alman lazım...bu arada çok gecmiş olsun allah şifalar versin kardeş,ya olurda bir gün telefonu satarsam yada tamamen umudumu kesersem bu sefer galiba nokia alacam ,simbiam programları ile zamanında cok haşır neşir oldum o konuda hatırı sayılır bir tecrübemin olduğunu söyliyebilirim , düşünüyorumda neden bu forumun alanını biraz genişletmiyoruz yani neden seceneklere bir kac model daha eklemiyoruz ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canitinkoray -- 10 Nisan 2008; 21:32:59 >
  • quote:

Aslında bu işe atılacaksan tam tecizatın olacak böyle yarım yamalak bir data kaplosu ile bu işlere girilmez,kendin pişirip kendin yemek istiyorsan önce pişireceğin malzemeleri satın alman lazım...bu arada çok gecmiş olsun allah şifalar versin kardeş,ya olurda bir gün telefonu satarsam yada tamamen umudumu kesersem bu sefer galiba nokia alacam ,simbiam programları ile zamanında cok haşır neşir oldum o konuda hatırı sayılır bir tecrübemin olduğunu söyliyebilirim , düşünüyorumda neden bu forumun alanını biraz genişletmiyoruz yani neden seceneklere bir kac model daha eklemiyoruz ki...
    HeartlessMOD@V3X V3 BL 6.83-6.84 yükledim çok güzel oldu tşkler yanlız bir sorunum var çekmiyor telefon şebeke buluyor mesela avea yazıyor ama ne arama yapılıyor ne arama gleiyro aradığımda ulaşılamıyor diyor :S :D

• quote:

Orijinalden alıntı: EskiyeNi

HeartlessMOD@V3X V3 BL 6.83-6.84 yükledim çok güzel oldu tşkler yanlız bir sorunum var çekmiyor telefon şebeke buluyor mesela avea yazıyor ama ne arama yapılıyor ne arama gleiyro aradığımda ulaşılamıyor diyor :S :D

Alıntıları Göster
    Sim kartı çıkar tak, olmadı başka kart ile dene. İlginç valla. Sonucu bekliyorum.
  • quote:

Sim kartı çıkar tak, olmadı başka kart ile dene. İlginç valla. Sonucu bekliyorum.

Alıntıları Göster
    denedim ama olmadı telefon daha bugün geldi HeartlessMOD@V3X V3 BL 6.83-6.84 yüklemeden önce 4-5 defa görüşmede yaptım sonra böyle oldu şebeke çubukları 0 ama ekranda ava yazıyor sim rehberimi görebiliyorum şebeke arattırdığımda avea türkcell felan buluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EskiyeNi -- 13 Nisan 2008; 0:57:59 >
  • quote:

denedim ama olmadı telefon daha bugün geldi HeartlessMOD@V3X V3 BL 6.83-6.84 yüklemeden önce 4-5 defa görüşmede yaptım sonra böyle oldu şebeke çubukları 0 ama ekranda ava yazıyor sim rehberimi görebiliyorum şebeke arattırdığımda avea türkcell felan buluyor

Alıntıları Göster
    Ayarlarda / Şebeke kısmını

bölge: otomatik
    tip : otomatik
    hız : orta

şeklinde ayarla ve tel'i yeniden başlat. Olmazsa yeniden flashla. Bad flash olabilir. Mod işi alıştıra alıştıra

• quote:

Ayarlarda / Şebeke kısmını

bölge: otomatik
    tip : otomatik
    hız : orta

şeklinde ayarla ve tel'i yeniden başlat. Olmazsa yeniden flashla. Bad flash olabilir. Mod işi alıştıra alıştıra

Alıntıları Göster
    imei numarası sorgulattım kayıt dışıdır diyor cihaz bundan kaynaklanabilirmi ama moddan önce arama yapabiliyordum herhan gibi uyarıda gelmedi sanırım geri göndereceğim ggden almıştım oany vermedim henüz

• quote:

imei numarası sorgulattım kayıt dışıdır diyor cihaz bundan kaynaklanabilirmi ama moddan önce arama yapabiliyordum herhan gibi uyarıda gelmedi sanırım geri göndereceğim ggden almıştım oany vermedim henüz

Alıntıları Göster
    Geri Gönder, klonlanmış cihaz satmışlar sana.. :(

1.Cahit
    2.Sen
    ------------------------------------------------------------------------------

VIRTUAL CORELET V3X DÜNYASINA HOŞGELDİN.

Bu yenilikle V3X kendisini aşmıştır, V4'ü bekleyin çok güçlü bir monster pack olacak.

• quote:

Geri Gönder, klonlanmış cihaz satmışlar sana.. :(

1.Cahit
    2.Sen
    ------------------------------------------------------------------------------

VIRTUAL CORELET V3X DÜNYASINA HOŞGELDİN.

Bu yenilikle V3X kendisini aşmıştır, V4'ü bekleyin çok güçlü bir monster pack olacak.

Alıntıları Göster
    peki orjinal flashını atsak düzlir mi aceba şebeke işi geri gönderene kadar

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GeceprenSi

kardeş senin yaşadığın sorunun aynısını ben yaşadım forumu dikatlice okumuş olsaydın bu soruları sorma ihtiyacı duymazdın sanırım bu konuda bi kitap yazmadığım kaldı , heartless'in dediği gibi sende benim gibi oyuna geldin sana klonlanmış telefon satmışlar değiştirme imkanına sahipsen hic durma hemen değiştir ama değilsen şayet telefona HeartlessMOD@V3X V3 'î yükledikten sonra bu işten iyi anyalan bir telefoncuda tekrar klonlat ben klonlatamadım,en sonunda kendim hallettim fakat biraz garip biraz da riskli bir yoldan olurda sende benimle aynı kaderi paylaşırsan yani en son çare olarak benim baş vurduğum şeyi denemek istersen sana nasıl halletiğimi uzun uzun anlatırım ama tasvip etmiyorum sen yine de ilk seçenekleri dene...

• quote:

Alıntıları Göster
    Ne şerefsiz insanlar var ya, harama girip neler yapıyorlar. O şerefsiz sana telefonu hangi yazılımla gönderdi kardeşim, adı nedir ?

Bende bir sürü orjinal yazılım var, önemli olan sana gönderdiği şekliyle, o şerefsize teli geri göndermene yardımcı olalım bari.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GeceprenSi

hayır orjinal versionu flashlarsan düzelmez nedenine gelince telefonun zaten orjinal versionda aramaya kapatılmış ,flashlamadan önce çalışması ise daha önce orjinal versionda klonlanmış olmasıdır. telefonu flashlamadan önce backup oluşturduysan yani orjinal verionun klonlanmış dosyasını motokup ile yedeklediysen o dosyayı tekrar flashlarsın şebeken geri gelir ben bunu defalarca denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canitinkoray -- 13 Nisan 2008; 2:55:40 >

• quote:

Ne şerefsiz insanlar var ya, harama girip neler yapıyorlar. O şerefsiz sana telefonu hangi yazılımla gönderdi kardeşim, adı nedir ?

Bende bir sürü orjinal yazılım var, önemli olan sana gönderdiği şekliyle, o şerefsize teli geri göndermene yardımcı olalım bari.

Alıntıları Göster
    ilk kez motorola kullanıyorum ve başıma ilk kez böyle bir şey geldi bana satan kişininde clon işinden anlıcanı zannetmiyorum ona nerden gelmişse orda dönmüş iş sanırım keşke bi yedeğini alsaydım ama almadım :S yazılımın adını malesef bilmiyorum sanırım maffetim işleri

• quote:

ilk kez motorola kullanıyorum ve başıma ilk kez böyle bir şey geldi bana satan kişininde clon işinden anlıcanı zannetmiyorum ona nerden gelmişse orda dönmüş iş sanırım keşke bi yedeğini alsaydım ama almadım :S yazılımın adını malesef bilmiyorum sanırım maffetim işleri

Alıntıları Göster
    Kardeşim geri gönder, gg'de işler nasıl yürür anlamam hiç işim olmadı orayla ama yazılımla olacak iş değil. Elinde sonunda klonlamış cihaz patlar. Sen mağdursun, parayıda göndermemişsin. Neresinden dönersen kardır artık.

Yazık vallahi, 2.el cihazı görerek alacaksun, faturalı olacak... Bizim insanımız işi gücü dalavere. Peh utanıyorum bizim demeye.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.