< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (296. sayfa)

-
-
VPN ile sorunumu giderdim. Neden VPN kullanmak zorunda kaldım onu anlamış değilim, geçen hafta sorun yoktu bu websitesinde.
-
Tekrardan merhaba, Vpn siz denemenizi rica ederim, gerekli düzenleme sağlanmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende açtı hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açmıyordu bende düzelttiler sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Girdi bende de 👌
Aynı geçiş işlemi reddini Turknet bana yapmıştı. 3 kez reddedip hattı kapattılar. Yeni hattan 1 ay adsl kullanıp sonra vdsle geçtim. Ama firmaların gerçek yüzü de böyle ortaya çıkıyor.
Uygun olsa da bana yaşattığı mağduriyet yüzünden geri dönmem mesela.
-
Tuknetten ik ya geçtiğim başvuruda tc kimlik nosunun üzerinde rakam düzeltmesi yaptım diye reddetmişti beni. o evrakta oynama yaptığında olmuyor demişlerdi sonrasında.
superoline üzerinden mi çıkıyor hocam
-
Forumda hakaretin cezası birkaç gün uzaklaştırma ise bende yeri gelince ana avrat söveyim bari. Ne güzel dünya. Burada birkaç nik belli ki bu İ.K.nın elemanı.. Olumsuz birşey yazınca hemen bitiveriyorlar. İnternet kopuyor , yavaşlıyor herşey dört dörtlük mü desin millet. İnsanlar genel sorun mu var herkesin mi gitmiş diye burada gelip bakıyorlar. Ben 1 yıllık peşin ödemişim çıkıyor fırlamanın biri bana firmayı kötüleyen troll muamelesi yapıyor. Yemin ediyorum bulurum seni çocuk ! Sorarım hesabını. Aklınızı başınıza toplayın !
-
Acilen taşıyacaktım, şimdilik beklemeye aldım. 1 hafta içinde 2 defa bağlantı sorunu yaşarsam kesin taşıyorum, tedbir aldılarsa problem yaşanmaz ve müşteri kaybetmezler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yine bir takım gelişmeler yaşanıyor sanırım :D hız şu an 1mbit altında sürünüyor
-
Aynen başladı yine gel gitler.
-
Başladılar yine
Siz beceremiyorsunuz belli ki bu işi kapatın gidin başka iş kolları da var.
-
Fiber altyapı da aldığım hız şuan 1 mbps
Yapacağınız işi seveyim :) Yayın bile yaptırmıyorsunuz.
-
Bunlar ddos falan yiyor herhalde. Bu kadar kesintinin başka manası yok.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X