🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (244. sayfa)

-
-
Bana göre şu an en mantıklı Netspeed firması. Hizmet ve kalite olarak gayet iyiler.
-
Gıbırnete evrakla vs uğraşmadan geçiş işlemimi başlattım.NFC ile başvuru çok güzel bir şeymiş.Bakalım hattım kaç güne geçiş olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ay internet kutusuna geçtim farklı öperator geçişinde bir ceza uygulaması varmı sankim kurulum hizmeti diye bir şey vardı
-
hahah şansa bak sözleşmeyi şimdi doldurdum , göndermeden önce bir daha bakayım şu foruma dedim ve zammı gördüm :) İyi bari aboneliğe bulaşmadan kurtardım paçayı.
-
Netspeed zam yaptı mı ? Yapmadıysa onlarda yapacak biliyorsun
-
Ben şuna takıldım. Geçen kopma sorunları olduğunda İK yetkilileri forumdan kaybolmuştu. Yine ortada yoklar. 1-2 güne forumun şifresini hatırlarlar herhalde
-
-
Herkes zam yapmadan görmeden çıkmamak lazım. En nihayetinde memnunum hizmetten. Poyrazneti düşünüyorum ama kullanıcı yorumları çok olumsuz. Gıbırnet belki olabilir ama bakalım.
An itibariyle 12 ay taahhütle yıllık peşin ödeme yaparak en ucuz 100mbit internet nereden alabilirim ?
-
Bildiğim kadarıyla Comnet. Ama peşin ödeme yapmadan size sağladığı hizmeti görmek gerekli bence.
comnet 109₺ * 12 ay = 1308₺ ödeme yaparak alırsan.
bu 1308₺’yi de enpara varsa 5 e bölebilirsiniz.
yoksa akbank faizsiz 2 ay erteleme ve 3 taksit mevcut.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zam gelmiş galiba ama rakamlar net değil
Değerli abonelerimiz,
15.02.2023 tarihine kadar yıllık peşin ödeme gerçekleştiren abonelerimiz mevcut paket fiyatları üzerinden hizmet almaya devam ederek zamlardan etkilenmeyecektir.
Saygılarımızla, -
haaa yani yeni abone olacaklara kitlediniz :) 1 günle kaçırdık iyimi..
-
Peki arkadaşını getir kampanyasından yararlanirsak ne olacak? 1 senenin üstüne eklenecek mi? Yoksa kullanılmayacak mı o sürede?
35mbps 99TL ödüyordum, modem kendi modemim. Şimdi yanlış anlamadıysam yeni fiyat olan 129TL ye modem kirası dahil edilmiş deniliyor. Yani ben kullanmadığım modeme para mı vereceğim şimdi?
-
15.02.2023 tarihine kadar yeni abone olmak isteyen kullanıcılar için de geçerlidir.
Teşekkür ederiz. -
Daha geçen hafta geçtik Turkneti bırakıp anında zam yedik
Mesajları okudum kafam karıştı
Modem ücreti dahil 150 verdim ilk faturada simdi ne oldu tam olarak
Fiber olmadığı için evet. Fiber olanlar için modem ücreti de eklenmiş. Bende de vdsl var 100 mbit 130 dan 180 e çıktı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X