Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
91
Favori
312.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul da bir kepçe operatörü fiber kabloları sökmeyi deniyor galiba 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 bir gidiyor bir geliyor.net

Toplam 2 saati buldu gibi kesinti.

• Bende de geldi bakım gibi birşeyse cumartesi akşamını hiç ettiler tebrikler. Bari gece sabaha karşı yapsalardı.

• Kısa süre geldi gene gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldi ama çok dengesiz şu an anlık olarak 0a iniyor hem up hem down

• Küçük ölçekli olarak başlayıp bir anda hesap edilmedik şekilde müşteri artışı yaşamış her firmanın başına gelen sorunlar yaşanıyor diye düşünüyorum.

Telekom dan netspeed e geçtiğim de fiyatlar daha uçuk değildi müşteri sayısı ufak ufak arttı kapasitesini artırma düşüncesini çok ön planda tutmadı. Ama fiyatlar biraz uçmaya başlayınca abone sayısı aniden yükseldi kapasite yetmedi sorunlar başladı yaklaşık 3 ay da ancak toparladilar.

Daha sonra commet e geçtim. Baştan oda elimizdeki kapasite yeter diye düşündü fiyatlar iyice uçunca ön ödemeli sistemin avantajı vardır diye aboneler akın etti oda 1-2 ay sıkıntı yaşattı şimdi maşallah her şey güzel görünüyor.

Zamanla bu firma da düzelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdan yazında yaşadnılan sorunlar forum sayfaları arasında kaybolup gitmesin...

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥
    🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥İnternet Kutusutwitter
    “ÖĞRENCİYE İNTERNET VAR 🎒| İnternet Kutusu olarak ödevine nasıl yardım edebiliriz diye düşündük ve bulduk. ÖĞRENCİYE 1 AY BEDAVA İNTERNET!!! Öğrenci belgenle başvur, 1 ay interneti kap. #internetkutusu #qualityofbroadband #iss #adsl #vdsl #xdsl #fiber #internet #öğrenci #kampanya”
    https://twitter.com/internetkutusu/status/1611259577843998720
  • Buralar gene yanıyor :)

• Cok sık tekrarlamassa bu tarz sorunlar kabul edilebilir,mh olup binlerce kisiye ayni cevabi versede degisen birsey olmaz zaten,soruna odaklanıp cözmeleri daha ideal

• Sorun devam ediyormu

• Arondir kullanıcısına yanıt

Ben genelde 16'ya yakın kullandığım için alışmışım hocam 100 Megabit 271 tl yazıyor.

• alemci83 A kullanıcısına yanıt

Şuan düzeldi bende ama gidip geliyor sanırım emin değilim tam düzeldi mi diye.

• Saat 01:00 de yaşanan sorunla ilgili geri dönüş olarak verdikleri cevap:

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 8 Ocak 2023; 2:41:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunların veremedikleri hizmeti faturalandırması yasal mı?

• Ayın 5 inde faturamı ödediğim halde açma-kapma ücreti yansıtıp interneti kesmek nedir Arkadaş niye hala gelmedi diye online işlem merkezine bi giriyorum 48 lira fatura hiç işin yoksa uğraş dur bu saatte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneümit -- 8 Ocak 2023; 3:52:6 >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Daha önceki kesintide ücret kesintisi yapmışlardı. Faturalarda indirim yapılmıştı.

• oneümit O kullanıcısına yanıt
    Faturalamada ara ara maalesef benzer problemler yaşayanlar olmuştu. Whatsapp desteğe yada burdaki yetkili arkadaşa yazarsanız mutlaka düzeltilir.

• oneümit O kullanıcısına yanıt

Aynısını bana da yaptılar hocam kafalarına kesiyorlar sonrada yanlışlık olmuş diyip özür diliyorlar

• Garip bir arıza,İnternet var görünüyor ama Youtube,Film Platformları arıza bildirimi geçiyor...Artık sabaha bakacağız durum nasıl....

• eroll E kullanıcısına yanıt
    Mesaj beklemede kalmış sonra gelmiş sanırım. Dns probleminde böyle olur genelde. Gece düzeldi diye mesaj atmışlar.

• Dün geceden beri hala yok İnternet

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.