Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.730
Cevap
91
Favori
312.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Net bi şekilde dns problemi var. Modem restart sonrası bi süre düzeliyor sonra yine aynı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi gidiyordu herşey, noldu böyle birdenbire.... ttnet ten geçtim iyide oldu sorun yok diyordum nazara geldi, gerçi ttnet te de oluyordu nadir yarım saate düzeliyordu, üzdün be internet kutusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir amatörlük olabilir mi. Bu işi yapamıyorsunuz belli

• Arkadaş başka firmada kesiliyor diye geçiş yaptık bu da aynı şeyin laciverti. 3 ay dolsun geçicem KabloNet'e bunedir ya

• Erenk53 E kullanıcısına yanıt

geçen ay bende 4 gün kesildi bu ay refeans tan dolayı ücretsiz oldu diye mesaj geldi ama ref falan vermedim kimseye. Bu akşam hakkaten pes ettim artık 10 yıl önce ttnet kullanırdım müstakil evde internetin kesildiğini görmedim hiç. Biraz ucuz yapsa ttnet 200 tl razıyım geçmeye.

• Demekki neymiş, altyapıyı kullanan değil altyapı sahibinin servisini kullanacaksın.

Bu ay sonu ben arazi.

• 6/7 ay oldu sanırım tiksindik artık..

• Sadece bizde mi bu sorun diğer ıss lerde nedir durum?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aboo bi bende sanıyordum, hepimizde mi gitti

• Turkcell mobil salla kazan dan 12 saat geçerli 1 gb geldi diye seviniyorum. Ne günlere kaldık

• @BJK@ kullanıcısına yanıt

Discordta tüm kanallar full çakılı...

• Maalesef sorun devam ediyor. Foruma bakmasak haberimiz olmayacak. Evde kablo kontrolleri modem değişimi hepsini yaptım. En son foruma bakmak aklıma geldi. Sorun büyükmüş. Whatsap dan internet kutusuna yazmıştım sorun nedir diye ama cevap bile verilmedi. Herkese bol şans bakalım ne zaman çözülecek. Cumartesi keyfimiz rezil oldu. Teşekkür ederiz 😡

• Herkesten önce yeni yıl zammını yapmayı biliyorlar ama internet vermeyi bilmiyorlar.

• 3 ayı geçtiği gün değil saniyesinde başka firmaya geçeceğim sürekli kesinti kesinti, bugün son noktasıydı

• Cumartesi günü olmaması gerekiyordu, TT haftalık 10 gb verdi ben yırttım arkadaşlar, size başarılar 🙈

• Lakes kullanıcısına yanıt
    Gündüz bende kabloları yenilemiştim. Bi yerde bişey mi koptu diye tekrar üstünden geçtim herşey normal. Sonra foruma girdim mevzu netleşti.

• 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

• Teknoloji çağındayız bir haber vermek bu kadar zor olmamalı. Bir mesaj gönder zahmet olmaz yani. Herkesi mağdur ediyorsunuz. Birde haftanın en güzel gününde yaşadığımız soruna bak. Lanet olsun. 🤬

• Sosyal medya kanallarından yazalım da haberleri olsun...

https://twitter.com/internetkutusu

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.