Para verip statik ip almışım gibi uzun süredir benim çıkış ip aynı. İnternetkutusu abonesi şehrin diğer ucundaki arkadaşa sordum senin ip ne diye. Onun ip de benden bir sonraki ip. Ben 10, o 11 gibi. Nasil bu kadar eminsin diyene rarbg ye giriyorum herseferinde sizin ip nin trafiği bir garip şu kodu doğrulayın diyor ordan ip nin hiç değişmediğine uyanıyorum. Ne kadar modem resetlesemde aynı ip den çıkıyorum yine. IP daşlarında alttaki linkten neler neler indirdiğini görüyorum. Torrent downloads and distributions for IP 104.247.172.61 https://iknowwhatyoudownload.com/en/peer< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 28 Aralık 2022; 15:50:19 > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (208. sayfa)

-
-
kendi ıp adresime baktım da aman aman neler indirmişler öyle
-
Sazan avladıklarını düşünmeden edemiyorum :)
-
Bunu hemen hepimiz burda belirttik hocam. Modem resetlemede şuan için ip değişmiyor.
-
Özel hayattaki gizliliğin ihlali gibi birşeymiş bu site
bizim ipde neyse torrent kullanan yok gibi duruyor da diğer iplerde yetişkin içerikler var bence linki sansürleyin yada kaldırın tarla karışacak.
-
Türknetten taşıdık ama fiyatlara zam gelince 1 esprisi kalmadı. Var mı daha uygun ISS
-
Benim ip daslar adult film indirmisler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam gelen sinyale göre altyapınız 70 mbite yakın destekliyor. Fakat ya paketiniz 35 mbit yada 35 mbitte sabitlenmiş. Sabitleme varsa iss ile görüşüp kilidi kaldırtın. Fakat paket 35 mbit paket gibi gözüküyor. 35 mbit pakette 29 mbit hız normal ve iyi
Gıbırnet e bakın derim. Sanırım şuanda en uygun o
35 Mbps olan tarifeyi kullanıyorsan sorun yok değerlerinde aslında kablolu mu test ?
-
-
-
Hocam sitesinde 129.90 yazıyor neden 149.90 bilginiz var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fiber internet kullandığınız için Türk telekom'a 20 TL modem kira ücreti ödeniyor.
-
Kendim modem alsam farkeder mi bu durum?
maalesef kendiniz router alsanız bile Türk telekom bu ücreti talep ediyor.
-
Teşekkürler türknet zammından sonra geçmiştim, tekrar arayışa girme vakt geldi.
Zam yapıp bizi başka firma arayışına soktuğunuz için teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dejavu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X