bu kampa iki gün önce karar vermiştim 5 günde bitirmeyi planlıyorum. lakin neden yüksek geldiğini anlamadım. 2 Mart 2022: 105 net. 37.50 Tr, 16.25 sos, 33.75 mat, 17.50 fen. 3 Mart 2022: 110 net. 32.50 Tr, 20 sos, 38.75 mat, 18.75 fen. 8 Mart 2022: 106.25 net. 33.75 Tr, 17.50 sos, 40 mat, 15 fen. 9 Mart 2022: 94 net. 35 Tr, 13.75 Sos, 32.75 mat, 12.50 fen. 😡 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkbinegirecekadam -- 9 Mart 2022; 15:38:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3D 5'li tyt denemesi kampı
-
-
goat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir düşüyor bir yükseliyor buna şimdi karar vermeyelim bence hocam :)
yüksek geliyor çünkü ilk bine girecek adam
*ilkyüzegirecekadam
ilk bine razıyım hocam ilk bin çok ütopik :D
hocam bana sınav anında ekstra 5 felsefe sorusunu da çözüp 125 net yaparsınız gibi geliyor
-
Kaç dk veriyorsunuz hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Takipteyizzz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
135+soru kontrolü için zaman. kendimi soruları tekrar çözerek yanlış bulmaya odakladım her denemede 3-4 tane buluyorum o da gelişecek
onları çözmesi 1-2 dakika sürmez denerim artık 😎
hatta yarın MSÜ 2019 planlıyordum onda yapayım
çok ara verdim 😡
son denemede fende iki dikkat hatası çıktı. Türkçe beklediğimden düşük geldi... bakacağız.
Usta sosyali nasıl çalıştın ?
denemelerle halloldu. son aylara doğru belli başlı konulara çalışmayı düşünüyorum ama
Coğrafya ve felsefeden çalıştığın konular var mı?
40 mat
coğrafyada sadece deprem bölgeleri, boğazlar gibi kısımlara baktım çalışmadım. felsefe ve dine ayrı bir ilgim olduğundan ne gelirse gelsin yapıyorum onlara çalışmam
3.denemenin sayısal kısmı zorladı biraz beni fen ve matematik sıkıntılıydı sanki ne düşünüyorsunuz ? @ilkbinegirecekadam
-
fende çok dikkat hatası çıktı. Türkçeyi bir daha çıksa yine yapamam ama beni zorlamadı hocam 3D çok açık soruyor bence soruları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tyt netlerim artmıyor
- hocalara geldik dershane yorumları
- sayısalda 200 bine girmek için kaç net
- roma hipodromu nasıl yazılır
- 3d tyt matematik simülasyon deneme cevap anahtarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X