Şimdi Ara

Mezunlar MSÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu sene de girecek misiniz geçen sene girenler?


    ben tam anlamıyla "belirlediğim bir yer" civarına netimi sabitlemeden ve kendimden emin olmadan girmem gibi duruyor geçen sene sınav provası olsun diye girmiştim beklediğimden kötü gelince baya üzmüştü.


    öğretmenim de girme gereksiz geçen sene sınavı tattın zaten tam anlamıyla diyor forumdaki mezunların düşüncesini merak ettim siz ne yapacaksınız?


    Edit 1: parantez içindeki sayı güncellendi. -- Konu güncel --




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 22 Ocak 2022; 21:42:55 >



  • Girmeyecektim ama sonra kaç k yaparım acaba diye merak edince kayıt yaptım

  • Geçen yıl girdim msuye geocu msude ne yaptıysanız sınavda da o gelir farklı birsey olmaz bu saatten sonra yükselmez dedi tüm sınıfın moralini s**ti attı yani böyle aptalca eleştirileri kabullenip salacaksaniz girmeyin ama sınav ortamı nasıl bir ortamda gireceğiniz o kasvetli ve stresli havayı deneyimlemek iyi olabilir (12ler için)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milletin baskisini kaldirabilecekseniz girin kötü geçerse olacaklara da hazir olmalisiniz vs vs

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Troll kokuyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ?

  • 30 gündür girmedim foruma dünden beri yazıyorum en azından etkinlige baksaydın 10 un üstünde yazım yok son 33 günde, ayrıca konuyu amacından saptırmazsanız sevinirim iyi günler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 22 Ocak 2022; 21:7:49 >
  • Özür dilerim kırdıysam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok dostum estagfrullah fakat 33 gündür foruma yazmıyorum dün geldim hafta sonu ve actığım konu da gayet net bunun neyi troll olabilir?

  • netini kıskandım öyüzden öyle dedim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açık sözlülükte showeverything tonight gibi ol

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dostum ne olacağı belli olmuyor ki zaten 110 civarına sabitlersem demişim tamam netim kötü değil fakat istediğim gibi de değil tyt anlamında ki hepimizin hayat ideali ve istekleri farklı ben ilkokuldan beri aralıklı olarak ders çalışıyorum lisede biraz gevşettim sadece kitaplara yoğunlaşacağım derken. spor, sanat, gezmek tozmak, sokak, dil öğrenme, vs. anlamında kötüyüm. kısaca hepimizin kötü olduğu çok şey var ki düzeltebilirsin sen de 5 ay kısa bir süre olsa da baya güzel bir süre, özür dilerim kırdıysam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 22 Ocak 2022; 21:44:53 >
  • Girmeyi düşünüyorum da ya kötü yaparsam ondan sonra nasıl aksiyon alacağımı bilmiyorum.

  • Gerçek değil dostum:)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene de girmedim bu sene de girmeyeceğim gereksiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam MSÜ'yü forumda her ne kadar hoşlanılmasa da İsmail Murat Aydın alttaki videoda gayet net bir şekilde MSÜ'ye nasıl yaklaşılması gerektiğini açıklamış bence bakmakta bir fayda var.

    Link:

    İsmail Murat AYDINyoutube
    Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavı ile ilgili her şey... YKS / LYS / YGS Türkiye 1. İsmail Murat AYDIN ✍ 1999 meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunu... ✍ Meslek liselerine getirilen katsayı engeli ile; yüzbinlerce öğrenci ile birlikte üniversite ve bölüm seçebilme özgürlüğü, hukuka aykırı bir şekilde elinden alındı... ✍ 17 yaşında bir meslek lisesi öğrencisi olarak Türkiye televizyonlarında canlı yayınlarda üniversite sınavlarını ve katsayı sorununu tartıştı... ✍ 2010 yılında katsayı sorunu çözüldü... ve... 🏆 2018 YKS Y-EA Türkiye 1. 🏆 2016 TM1 & TM2 & TM3 Türkiye 1. 🏆 2011 Y-YGS1 Türkiye 1. ⊶◈⊷ 🎓 Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri 🎓 İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera 🎓 Kadir Has Üniversitesi Psikoloji ⊶◈⊷ ✍ 22 yıldır öğreniyor ve öğretiyor... ⊶◈⊷ 👨‍👦‍👦 Velilerinin takım arkadaşı... ⊶◈⊷ 💪 Aralarında: - "Türkiye birincileri" - "Harvard öğrencileri" gibi yeni şampiyonlar da bulunan 100'lerce öğrencisinin ve çeşitli platformlarda hayatlarına dokunabilmeyi başardığı 1000'lerce öğrencisinin yol arkadaşı... ⊶◈⊷ 👨‍👦‍👦 Takım arkadaşlarına göre "Ayaklı Dershane®" 🧠 Türkiye'nin ilk ve tek "Sınav Antrenörü®" ⊶◈⊷ ✍ "Başarılı bir öğrenci değil, erdemli ve iyi bir insan yetiştirebilmek" ilkesiyle, Türkiye'nin aydınlık geleceğinin aydın gençlerini yetiştirmeye devam ediyor... 🏆 Sınav Antrenörlüğü Talepleriniz İçin 🏆 ⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍ 🌍 http://www.oyununkurallari.com.tr 👉 Instagram 👈 ⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍ https://www.instagram.com/_oyununkurallari_/ 👉 Abone Olmak İçin 👈 ⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍ https://bit.ly/32fCHfS 📚 Milliyet Gazetesi Röportajı İçin 📚 ⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍ 🌍 https://www.milliyet.com.tr/gundem/sa... 🎥 Oyunun Kuralları Oynatma Listesi: https://youtube.com/playlist?list=PLy... ⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌ 🎥 Soru & Cevap Oynatma Listesi: https://youtube.com/playlist?list=PLy... ⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌⁍⁌ 🎥 Şampiyonluklar Oynatma Listesi: https://youtube.com/playlist?list=PLy... #yks2022 #2022tayfa #aytmatematik
    https://www.youtube.com/watch?v=5YTitZscODo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.