Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
////SATILDI////

-
-
6000 veren çıkarsa iyi bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat olarak bu zamanda böyle yorumlar yapmazdım, Ayrıca sürekli yakın fiyata teklif alıyorum, satamadım daha, ama o ayrı konu, ama böyle devam ederse yakın zamanda satılır. İlk kez mal satmıyorum. Ucuza satmak isteyen satabilir,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
85000 OLUR MU ?
-
Uygundur hocam detaylar için dm den görüşebiliriz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
-
Satış güncel
-
:) rahatsız mı oldunuz ?
-
İki ay önce SIFIR KAPALI KUTULU ASUS RTX3060 STRİX OC modeline 7500 lira verirken içim acımıştı. Şimdi elimde puro, piyasayı seyrediyorum
-
millet erişemediği mala anca laf atıyor piyasa almış başını gitmiş bu karta 8500 az bile
-
PS 5 xbox series X gibi bir çok ürüne eşşek yükü ile zam geliyor istiyorlar ki ekran kartı fiyatları olduğu yerde kalsın hatta düşsün. Adam düne kadar 1 ekran kartını satıp konsol ala biliyor iken şimdi alamayacağı şekilde neden satsın ? Bu konsol muhabbetini örnek verme sebebim bu piyasayı izledikçe midem bulanmasıdır.
-
ben 8500 fiyat göremedim görsem de o kartlar ile bu kıyas bile edilemez bu bir aero itx nedir allah aşkına :) az dediğinize kendiniz inanın önce
ikincisi bulunabilen en uygun fiyattan vermek mi zorundayız acaba onu da anlamadım
-
Burası da iyice Facebook alım satım grupları gibi oldu her kez olumlu olumsuz yorum atıyor alıcı olan teklifini özelden atsın herkes ürününü istediği fiyatta satar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

8500 ? |
İki ay önce SIFIR KAPALI KUTULU ASUS RTX3060 STRİX OC modeline 7500 lira verirken içim acımıştı. Şimdi elimde puro, piyasayı seyrediyorum |
Benzer içerikler
- huawei ma5671a
- bershka ürün kodu sorgulama
- samsung s23 ultra yurtdışı fiyatı
- btk geçici kayıt
- internet download manager serial - ömür boyu-1 pc
- 16k tv
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X