Bana da geldi mesaj 1 Aralık teslim diye ama hareket yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (61. sayfa)

-
-
1 Kasım sipariş tarihli 30 kasım 7 aralık teslim tarihli sipariş için de bana mesaj geldi gönderildi diye. Heralde yarın kargoya verilir salı veya çarşamba gelir diye tahmin ediyorum.
-
yok hocam 7 aralik diyo valla. Ama dedigim gibi ayvalikta olmama ragmen 2 gunde gelmisti. Neyse gec olsun guc olmasin)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Oo hocam gözün aydın. Çok sevindim valla. Darısı başımıza
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağolun hocam. Umarım inşallah bu hafta iyi bir teslimat yapılır da hepimiz bir an önce almış oluruz.quote:
Orijinalden alıntı: ciho.
Oo hocam gözün aydın. Çok sevindim valla. Darısı başımıza
15 Aralıkta mağazalara cihazların geleceği söyleniyor. Hepsiburada 26 Aralıkta teslim etmek üzere sipariş alıyor. Apple pazar günü bile cihaz gönderiyor.
Aralık ayı itibariyle stoklarda bir rahatlama olur mu acaba?
İnşallah hocam.
Hocam aralık ayının sonlarına doğru stoklarda tam anlamıyla olmasa da biraz rahatlama bekleniyor. En azından bekleme süreleri azalıp mağazalara kısmi stoklar gelebilir.quote:
Orijinalden alıntı: Pençe_1982
15 Aralıkta mağazalara cihazların geleceği söyleniyor. Hepsiburada 26 Aralıkta teslim etmek üzere sipariş alıyor. Apple pazar günü bile cihaz gönderiyor.
Aralık ayı itibariyle stoklarda bir rahatlama olur mu acaba?
Umarım öyle olur.
Apple sipariş süresini uzatıyor. 4-5 haftadan 5-6 haftaya çıkarttı. Hala geri çekmiyor. Şu an sipariş verenler için teslim tarihi 17 Ocak - 24 Ocak. Yaklaşık 50 gün sonrasına gün veriyor.
-
Hocam garanti tarihler veriyor genelde Apple ama bakalım. Aralık sonu Ocak başı fiyat artması ile de bence hızlanma ve stok girişleri olur gibi düşünüyorum. Birlikte göreceğiz, umarım hızlanır.quote:
Orijinalden alıntı: Pençe_1982Umarım öyle olur.
Apple sipariş süresini uzatıyor. 4-5 haftadan 5-6 haftaya çıkarttı. Hala geri çekmiyor. Şu an sipariş verenler için teslim tarihi 17 Ocak - 24 Ocak. Yaklaşık 50 gün sonrasına gün veriyor.
Evet, an itibariyle bana da bildirim geldi gönderildiğine dair. Teslimat 2 Aralık yazıyor ancak ben o tarihlere çok güvenmiyorum. 1-2 günde gelcektir UPS ile daha önceki tecrübelerime göre.
5 Kasım 2021 sipariş tarihli 13 Pro 256 GB Sierra Blue gönderildi diye sms ve mail geldi az önce.
-
Hocam hayırlı olsun sizin de gözünüz Aydın. Güle güle kullanın.quote:
Orijinalden alıntı: ciho.
Evet, an itibariyle bana da bildirim geldi gönderildiğine dair. Teslimat 2 Aralık yazıyor ancak ben o tarihlere çok güvenmiyorum. 1-2 günde gelcektir UPS ile daha önceki tecrübelerime göre.
@Jack Rabbit Slims Size de hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın.
Apple nasıl olsa siparişler bekliyor. Mağazalara daha fazla gönderelim düşüncesine kapılırsa, o tarihten birkaç gün önce ancak ulaşırız.
Ama bu hafta hareketli bir hafta olacağına benziyor.
-
Teşekkürler hocam darısı tüm bekleyenlere. Bir de herhangi bir problem, kasa açıklığı vs. yaşamazsak ne mutlu.
-
Benim şahsi düşüncem yarın 15-16 kasıma kadar olan siparişleri gönderime hazırlamaya başlıcaklar
-
11 ve 13 ler işin bence promaxları da 8-9 kasıma kadar gönderecekler
Tamamdır,haftaya gönderime hazırlanıyor olur bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin -- 28 Kasım 2021; 16:30:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X