Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
308.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün gece gönderime hazırlanıyor oldu bugün saat 8 de gönderildi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Abidinkaya kullanıcısına yanıt
    Şanslıymışsınız hocam. Sorunsuz kavuşursunuz inşallah. Güzel günlerde kullanın.

• Ups cumartesi kaça kadar dağıtım yapıyor bilen var mı yada cumartesi ürününü teslim alan var mı İstanbul'dayım bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ultrAslan0 -- 27 Kasım 2021; 0:32:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kangalf kullanıcısına yanıt

Hocam sipariş ettim bende. Zaten çok seçenekte yok stok olmadığı için. Buff düşünüyordum ama içim ısınmamıştı birkaç yorumdan dolayı bu ekran koruyucu daha içime sindi. Görüşleriniz için sağ olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 27 Kasım 2021; 0:34:41 >
  • 1ultrAslan0 kullanıcısına yanıt
    Apple müşteri temsilcisine ısrarla sordum, cumartesi teslimat yapmıyorlar dedi.

• HB’de İPhone 13, pro ve pro max cihazlar için kendi satıcı olarak ön sipariş alıyor.

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

Amazon’da iPhone 13 modeli için stok var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 27 Kasım 2021; 10:19:6 >

• 1ultrAslan0 kullanıcısına yanıt

1 ay önce Macbook almıştım. Cumartesi 17 civarı teslim etti UPS. Şehirden şehire ve yoğunluğa göre değişiyor sanırım.

• |DL| kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsiburada’daki ürünlerin hemen altında “26 Aralık Pazar Kargoda” yazıyor:)

• emrebjk35 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada kendi sattığı ürünleri “Hepsiekspress” dedikleri kendi kargo altyapısıyla gönderiyor. Bu yüzden sanırım pazar günü kargo teslim ettiklerine de şahit oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebjk35

Hocam hepsiburada’daki ürünlerin hemen altında “26 Aralık Pazar Kargoda” yazıyor:)
    Düzenledim hocam mesajı sağolun düzeltme için sabah sabah farketmemişim. Ön sipariş alıyor muhtemelen öyle de güncelledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 27 Kasım 2021; 10:20:38 >
  • Kargo ulaştırma konusunda en hayran kaldığım firma Amazon Prime'ın hızlı gönderisi ve çalıştığı Kolay Gelsin diye bir firma. Keşke bu fiyatlara Amazon'dan alsaydık stok bekleme haricinde UPS Kargo sürüncemesine dahil olmasaydık... Cumartesi çalışmayan bir kargo firmasıyla çalışmak da ayrı bir risk.

• DeathAnqeLs kullanıcısına yanıt
    Hocam olay Pazar olmasında değil 26 Aralık olmasındaydı, hemen stoktan gönderim yok yani ona dikkat çekmek istedim:) sevgiler.

• kangalf kullanıcısına yanıt
    Armorite olana baktım ce daha çok beğendim. Fiyatı pahalı ama 10 kat daha fazla darbe emici olduğunu söylüyor firma bir de ben kenarları siyah olanları daha çok seviyorum sanırım :)

Hocam o kısmı anladım fakat pazar günü de gönderebildiklerini belirtmek istedim ups’in aksine. Saygılar.

Hocam 26 aralık bir ay sonrası biz daha kasımdayız karıştırdın sanırım.

• 21 Ekim sipariş tarihim, İstanbul’un merkez noktasındayım ve siparişim hala teslim edilemedi.

Ürünü Gebze’den alıp Yeşilköy’e, oradan da “dağıtıma çıkarmak için” Esenyurt’a gönderen ve her işlemde adresten daha da uzaklaşmayı başaran, tahmini teslim süresinde teslim edemeyen ve cumartesi de teslimat yapmayan UPS’e sevgilerimi iletiyorum. Apple ile birlikte bu süreçte müthiş bir ikili olmuşlar.

• 8 Kasım’da sipariş verdiğim ürün için bu şekilde bir mesaj geldi bu mesaj telefonun kargoda olduğuna dair mi geliyor?

Apple Store: Müjde! no'lu siparişinizdeki ürünler gönderildi ve 07/12/2021 tarihinde teslim edilecek.

• Batuhan1923 kullanıcısına yanıt
    Aynen hayırlı olsun

• Batuhan1923 kullanıcısına yanıt
    Evet telefona kargo rezervasyonu yapılmış muhtemelen pazartesi çıkar yola ama apple bile upd kargoya o kadar güvenmiyor ki 2 hafta teslim süresi vermiş.

• DeathAnqeLs kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam o zaman 7 Aralık’ı baz almamak gerekiyor artık top kargoda

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.