< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (197. sayfa)

-
-
Hocam siz değişim başlattığınızda TNT ne zaman dönüş sağlamıştı, aynı gün alıyorlar mı?
-
UPS.com.tr adresinden takip edin burası UPS.com takibi hem net değil hem de gecikmeli ya da eksik bilgi içeriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ertesi gün aradılar 2 gün sonraya randevu verdiler. Ama ben yaşadığım şehride şubesi olduğu için gidip şubeye kendim teslim ettim aynı gün. 2 gün kazanmış oldum yani.
-
flash ile bakar mısın metal gözüküyor mu?
-
Gözükmüyor hocam
Kağıt giriyor mu hahahah
-
-
Şunu önceden bilseydim keşke dağıtım merkezinde yakalardım dün.. Şimdi şubeye gönderildi olmuş, bi gidip yoklayayım bakalım. Burda çok sıkıntı UPS..
-
Dün iade başlatmıştım bugün tnt den aradılar ama 25 aralık'ta gelin teslim aldın dedim çünkü yeni telefon teslim tarihi 5 ocak o kadar telefonsuz kalmaya değmez.
-
😂😂
Onlar aradıklarında mı siz götürmeyi teklif ettiniz? Ben de ona göre aramayı bekleyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __ysn__ -- 15 Aralık 2021; 11:57:25 > -
Telefon onlara ulaştığında gönderiyi hazırlıyorlar, siz 25 Aralıkta teslim ederseniz tahmini teslim tarihiniz de ileriye atacaktır.
-
apple müşteri temsilcisiyle konuştum siz 25 aralık gibi teslim edin zaten elimizde stok yok dedi o daha az telefonsuz diye kendileri teklif etti yani
-
Arkadaşlar teslim tarihinin tahmini olduğu nerede yazıyor?
-
İyi gözlemleyemiyorsunuz demek ki Sipariş ve Teslimat Bölümünü.İncelememişsiniz sanırım.
Evet hocam. Ben söyledim aradıklarında şubeye bırakıcam diye. ONlar ona göre bilgi veriyor şubeye.
-
gene gönderimler azalmış gibi görünüyor. bugün gönderildi olan varmı ?
-
Telefonu göndermezseniz yeni telefonu göndermezler. Ellerine ulaşacak, ondan sonra işlemleri başlatıyorlar.
-
maalesef hala gönderime hazırlanıyorda bekliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X