Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
307.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar siparişi verilen teslim tarihini geçen ama hala gelmeyen var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ciho. kullanıcısına yanıt

Hocam siz değişim başlattığınızda TNT ne zaman dönüş sağlamıştı, aynı gün alıyorlar mı?

• Hicks kullanıcısına yanıt
    UPS.com.tr adresinden takip edin burası UPS.com takibi hem net değil hem de gecikmeli ya da eksik bilgi içeriyor

• __ysn__ kullanıcısına yanıt

Ertesi gün aradılar 2 gün sonraya randevu verdiler. Ama ben yaşadığım şehride şubesi olduğu için gidip şubeye kendim teslim ettim aynı gün. 2 gün kazanmış oldum yani.

• BombSquad34 kullanıcısına yanıt

flash ile bakar mısın metal gözüküyor mu?

• apollo_aa A kullanıcısına yanıt
    Gözükmüyor hocam

• BombSquad34 kullanıcısına yanıt

Kağıt giriyor mu hahahah

• 16 kasım siparişi hala kargoya verilmedi, dün güya konu takibi için kayıt açtılar....

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]
  • pl45 P kullanıcısına yanıt

Şunu önceden bilseydim keşke dağıtım merkezinde yakalardım dün.. Şimdi şubeye gönderildi olmuş, bi gidip yoklayayım bakalım. Burda çok sıkıntı UPS..

• Dün iade başlatmıştım bugün tnt den aradılar ama 25 aralık'ta gelin teslim aldın dedim çünkü yeni telefon teslim tarihi 5 ocak o kadar telefonsuz kalmaya değmez.

• apollo_aa A kullanıcısına yanıt
    😂😂

• ciho. kullanıcısına yanıt

Onlar aradıklarında mı siz götürmeyi teklif ettiniz? Ben de ona göre aramayı bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __ysn__ -- 15 Aralık 2021; 11:57:25 >
  • merlot7 kullanıcısına yanıt

Telefon onlara ulaştığında gönderiyi hazırlıyorlar, siz 25 Aralıkta teslim ederseniz tahmini teslim tarihiniz de ileriye atacaktır.

apple müşteri temsilcisiyle konuştum siz 25 aralık gibi teslim edin zaten elimizde stok yok dedi o daha az telefonsuz diye kendileri teklif etti yani

• Arkadaşlar teslim tarihinin tahmini olduğu nerede yazıyor?

• Sunmedia kullanıcısına yanıt
    İyi gözlemleyemiyorsunuz demek ki Sipariş ve Teslimat Bölümünü.İncelememişsiniz sanırım.

Evet hocam. Ben söyledim aradıklarında şubeye bırakıcam diye. ONlar ona göre bilgi veriyor şubeye.

• gene gönderimler azalmış gibi görünüyor. bugün gönderildi olan varmı ?

• merlot7 kullanıcısına yanıt

Telefonu göndermezseniz yeni telefonu göndermezler. Ellerine ulaşacak, ondan sonra işlemleri başlatıyorlar.

• badsay kullanıcısına yanıt
    maalesef hala gönderime hazırlanıyorda bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.