Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
308.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cirrus- kullanıcısına yanıt

Acaba zamlı fiyat mı iade olacak öyleyse bende iade edeyim sonucu paylaşırmısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle büyümüş ki içimizdeki yalnızlık. Sevilmeyi beklerken, beklemeyi sevmişiz...

• Cirrus- kullanıcısına yanıt
    İadeniz çok yüksek ihtimalle aldığınız fiyattan olacak. Arada gecen teslim süresince TL değer kaybını hesaplarsanız nerden baksanız zarar Kagit uzerinde zarar gözükmese de. Bence siz yine de iade iptali yapın en kötü gelen cihazı açmadan satın arada bi de kalkar zam yaparsa kar bile edebilirsiniz :)

• melatonin kullanıcısına yanıt
    Adam telefon uğruna Cemal Süreya'ya dönüştü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Renk katıyo yorumlara iyi oluyo arada 😂 istifini de bozmuyor lafını yazıp geciyo ahahahha

• Kusura bakmayın yanlış ifade ermişim. . İadede ne ödediysem onu yatıracaklar. Ondan eminim. Diğer türlü akla mantığa aykırı.

Yarin müşteri temsilcisine durumumu anlatacağım. Pozitif yaklaşırlarsa değişime çevirme durumunu konuşmayı tavsiye ettiğiniz üzere düşünüyorum su an. İlgisiz yaklaşırlarsa çok ta uğraşmak istemiyorum.

• Bugün Apple Store'a gidip direkt 13 Pro 128 Sierra Mavisi aldım. İlk siteyi falan kontrol ettim 3 hafta dedi ama Allah'tan gidip baktım stok varmış direkt aldım. Eğer İstanbul'da oturan arkadaşlar varsa bi' baksın derim.

• Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

Arkadaşlar bu sıkıntı mı? Sadece flash ile gözüküyor 😂

Şimdi denedim sadece o bölüme kağıt giriyor :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_aa -- 15 Aralık 2021; 2:55:7 >
  • Şu anda Apple'dan siparişimi sorgulattığımda

"Something went wrong.

An error has occured. Please try again later."

şeklinde hata veriyor. Bunun sebebini bilen ya da daha önceden böyle bir problem yaşayan oldu mu? Ürünü göndermeye çalışıyor olabilirler mi? Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

• Tamam, düzeldi. Hiçbir şey değişmemiş. Boşuna heyecan Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

• Vardır bir çalışma serverlarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 kasım 256 gb gold 13 pro siparişim hala gönderime hazırlanıyorda ... 23 kasım 128 gb sierra blue arkadaşımın gönderildi durumuna geçti dün.

• bootlader kullanıcısına yanıt
    Maksimum 9 takvim gününde çıkıyor hocam, muhtemelen yarın ya da cuma günü çıkmış olur.

• 15 kasım 256 gb gold 13p lokasyon izmit , gönderime hazırlanıyor hala

• melo1903 kullanıcısına yanıt
    13 pro siparişleri hazırlanıyor genelde. Dikkat ettim gönderilenler max olanlar. Bende bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

23 ünde sipariş ettiğim 13 starlight geldi, kasa açıklığı vs gibi gözüme batan pek bir şey olmadı. Fotoğraf olarak ekleyeyim yine belki görmediğim bir şey vardır.

Hocam kasa açıklığı gözükmüyor. Gayet temiz duruyor. Güzel günlerde kullanın.

• melo1903 kullanıcısına yanıt
    Dün apple ile görüştüm,cihazınız Kocaeli gebzeden gönderiliyor dendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: apollo_aa

Arkadaşlar bu sıkıntı mı? Sadece flash ile gözüküyor 😂

Şimdi denedim sadece o bölüme kağıt giriyor :/
    Hocam kasa açıklığı gözüküyor bir sorun olur mu derseniz. Zamanla toz gibi sorunlar yaratabilir. Ama sizi rahatsız etmiyorsa illa da değişmeniz gerekmiyor. Size kalmış bir durum.

• Sabah bu pakete uyanmak😬

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.