< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (165. sayfa)

-
-
Benim 23 kasım 13 Pro 256 hala gönderilmedi, ama sistem düzelince gönderime hazırlanıyor geri geldi.
-
Arkadaş bir türlü göndermediler 19 Kasım 13 265 Mavi Siparişimi.. Elimdeki telefonun da Wi-Fi'ı bozuldu hücresel veri zaten çalışmıyordu kaldık böyle rezil bir şekilde..
-
Elinizde Pc varsa Bluetooth ile internet paylaştırabilirsiniz son çare,saçmaladılar zaten Apple
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İkimiz de tercihlerimizde özgürdük…
Ben beklemeye devam ettim, o gelmemeye...
-
23 Kasım 13 128 Beyaz siparişim icin gönderildi mesaji geldi. 15 Aralık teslim.
Hayırlı olsun hocam şimdiden güle güle kullanın. Benimde 13 128 gece yarısıydı hangi gün sipariş verdiniz acaba benim hala yollanmadı zira. (23 kasım öğleden sonra vermiştim)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
22 kasim 13 pro grifiti 128 gb biraz once gonderildi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siparişi ben satışlar kapandığı gün akşam 19:30 gibi verdim. Zaten 1.5-2 saat sonra satışlar durduruldu diye sosyal medyada gündem oldu.
Hocam ekran açıklığını dikkatli incelediğinizde gözünüze çarpan bir durum yoksa açıklık yok demektir. Kağıt sokmak gibi bir test yok. Onlara hiç girmeyin. Kriter gözle görüp görmemeniz.quote:
Orijinalden alıntı: spursyMerhaba,
2 sorum olacaktı.
- Bu iphone 13 serisinde telefonda sarı ekran ve kasa açıklığı olup olmadığını nasıl anlarız?
- Kargoyu faturadaki kişiden başkası alamıyor mu ?
Cevaplarınız için teşekkürler.
Sarı ekranı da zaten rahatsız edecek derece oluyor. Ayrıca içini rahat etmesini istiyorsanız başka bir cihazla yan yana bakın.
Kargoyu alma konusu tamamen konumunuzdan ups kargonun insiyatifine kalmış. Ben kimlik bile göstermedim alırken çünkü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Hayırlı olsun hocam güzel günler kullanın.quote:
Orijinalden alıntı: elvinjohnson
20 kasim 13 128gb beyaz siparisim gonderilmis. Sasirdim
Ağrı ilindeyim bende cuma günü diyor teslimat. Bugün verildi kargoya cumaya kadar sürer mi sizce varmı tecrübesi olan?
Merkezi bir yer değilse haftanın belirli günleri dağıtım oluyor.
Ağrı merkezdeyim. Ups kargo da var burada olmadı yarın bi uğrarım sağolun.🙋🏻♂️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BombSquad34 -- 12 Aralık 2021; 17:52:1 >
26 Kasımda açıldığı gün aldım şu anki fiyattan benimkide hala hazırlanıyor yapacak bir şey yok bazen şans gerekiyor random seçilmek için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kertmucuk -- 12 Aralık 2021; 17:53:23 > -
Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın.quote:
Orijinalden alıntı: dodolante
22 kasim 13 pro grifiti 128 gb biraz once gonderildi
21 kasım 13 pro sierra gönderilmedi halen
-
23 Kasım İphone 13 128gb Midnight Black az önce gönderildi mesajı geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözüm önerisi için teşekkür ederim, Bluetooth'a bakayım dedim o da bozukmuş farkında değildim.. Kapat aç butonu gri, donanımsal bir sorunu var zannedersem..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X