Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
308.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sayfa düzeldi halen bir gelişme yok 21 kasım pro ve pro max bekliyoruz halen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 13 128 beyaz 23u saat 4 de vermiş olduğum siparişim kargolandi SMS geldi

• Ups ye gonderildi dedikten ne kadar saat sonra yansiyordu? Gecen bi arkadas soyledi ama bulamadim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serdarrrr. S kullanıcısına yanıt
    Maximum 2 gün

• halen gönderime hazırlanıyor çıkıyor bende 13 pro 256gb değişim bekliyorum 22 ekim sipariş tarihi gönderin artık bıktım ya

• Teşekkür ederim

• evet sonunda banada gönderildi mesajı geldi, artık kasa açıkmı değilmi diye içim içimi yesin

Rica ederim,bazı siparişlerde gönderldi yzdıktan sonra Ertesi gün teslim oluyor takibini iyi yapın İstanbuldaysanız geri göndermesinler

• model renk neydi sizin

• Evet İstanbuldayım f5 e basmaktan zaten parmagimda nasir cikti. :) takipteyim

Siz gece 10 gibi kontrol edin bence sisteme düşebilir sizin kargonuz.

• Allah belalarini versin geldi sistem geri halen gönderime hazırlanıyor. 1 haftadir gönderemediler bi telefonu . 23 kasımlar bile bitti Aralık siparişlerine geçtiler. Arada 4 bin lira fark olmasa bu güne kadar 50 kere iptal etmiştim siparişi de neyse bu sene harbiden nefret ettirdi kendinden Apple.

• Bu aene hiçbirşey yolunda gitmedi ki ülkece,normal karşılamak lazım bence.ürünümü sağlam alırım sonra mağazadan alırız.

• |DL| kullanıcısına yanıt

Merhaba,

2 sorum olacaktı.

1. Bu iphone 13 serisinde telefonda sarı ekran ve kasa açıklığı olup olmadığını nasıl anlarız?
    2. Kargoyu faturadaki kişiden başkası alamıyor mu ?

Cevaplarınız için teşekkürler.

• Bi tek bize mi yolunda gitmiyor Aralık siparişlerini gönderiyorlar biz halen bekliyoruz gönderilsin diye. Bi de sorun yok diyorlar arayınca gırtlağını sıkası geliyo insanın. Pazar pazar sinirini zıplattılar gene insanın. 23 kasımda gönderilmeyen kalmadı ya onlar bitti sonraki siparişler bile gönderildi.

• Peki

• Ben daha önce 5-6 ürün aldım store’dan hepsini başkası benim yerime şubeden teslim aldı.

• 20 kasim 13 128gb beyaz siparisim gonderilmis. Sasirdim

• iP 13 Black gönderildi. İstanbul Avrupa yakası 15 Aralık teslimat görünüyor.

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.