Bildirim
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (122. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Genelde gece ben yatınca gelişmeler güncellemeler oluyor. Bir de çok eskiden ben işten akşam 6'da çıktıktan sonra mail geliyordu ama mazide kaldı :))
-
-
-
-
Bence belli bir tarihten sonraki iPhone üretim yerleri değişti veya lojistik düzergah değişti. Başka türlü en son sipariş verenlerin önce gönderilmesi konusunu açıklaması olamaz. Hayırlısıyla sorunsuz arızasız gelsin de başka bir şey istemem, kiminki önce gelirse gelsin...
-
Gelsin ama yılbaşından sonra gelirse büyük sıkıntı izinime denk gelmesin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cuma günü çoğumuzun 13 p/pm siparişi gönderildi durumuna geçecektir bence.
İnş ben pek sanmıyorum nedense
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cuma günü göreceğiz
Gelde delirme biz bekliyoruz hala hazırlanıyor adamların ki çat çat gönderiliyor ulan apple
Paranla rezil oluyorsun.
-
Sizin yine iyi,benim teslimat tarihi de aynsıydı 1 hafta ötelediler.
Cumayı bekleyelim,belli olur bence.
Şu olaylardan dolayı irrite oldum appledan. Ne lanetli birgünmüş 13 ü ya. 13 üne kadar günlük yollandı sonra 22 23 kasım siparişlerini yollamaya başladılar.
Benimde 3 gün ileri attı adresi ilçeden merkeze çektim diye.
29 Kasım siparişi gönderilen var.
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X