Şimdi Ara

INTEL 12. nesil sonrası amd işlemcimi ne yapayım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Dikkat çekmek için saçma saçma konular açıyorsun ya ondan dedim. Görüyorum da işine geldimi kafan az çok çalışıyormuş. Hemen demogoji kartını çekmişsin. Böyle salak salak konular açıyorsunuz, harbiden bilmeyen insanlar gidip sizin gibiler yüzünden parasını çöpe atıyor. Senin ne kadar faydan varmış da bana sümük kadar faydan yok diyorsun?

• ay sonu geldi festigin maaşlar yattı intelden

• ryzen 5 2600Xi mle gayet mutluyum. En agır oyunlarda bile rtx 2060'a bile darboğaz yapmıyor. Eminim 3060 falan taksam onuda %99 kullanımda calıstırıcaktır.

4-5 yıl sonra falan degisirim belki işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 19 Ekim 2021; 12:27:33 >
  • Konuyu açan arkadaşın Intel hakkında hiçbir bilgisi yok galiba. Intel'in performansı tek seferde kepçeyle verdiği nerde görülmüş? O yüzden Intel, AMD'ye %40 atacak bir işlemci geliştirse bile onu piyasaya sürmez, %10 fark atacak modelini satışa sunar. INTEL 12. nesil sonrası amd işlemcimi ne yapayım? 

• aşkolatam sende 3700x yokmuydu ?

3600x i ne zaman aldın.

• Lorenzo__ kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Unfortunately, neither of the two leakers confirm the clock speeds and the settings used for the test.

Keşke sızdırılan sözde test sonuçlarının hangi saat hızlarında ve hangi ayarlarda yapıldığı da yayınlansaymış. INTEL 12. nesil sonrası amd işlemcimi ne yapayım? 

• Forumda intel ve amd düşmanlığı yapan akıl hastaları mevcut.

O kadar nefret ediyordun da niye 3600 aldın o zaman? Senelerce amd aşağıladı awk sonra gelmiş konu açıyor.

Şizofren midir nedir?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.