Eyvallah hocam detaylı cevabın için. Boşa gitmedi aslında cidden alıcıydım o konuştuğumuz dönemde.Sonrasında ekran kartımı satma durumum oldu onun yerine GT 710 takıp devam ettim hala GT 710 takılı kasada.Böyle olunca işlemci işini mecburen rafa kaldırmak zorunda kaldım.O konuştuğumuz dönemden beride değişiklik olmadı, açıp 1 tane oyun oynayamadım Pc de ekran kartı olmayınca.Suanda da alabilcek durumum yok parayı dolarda tutuyorum harcıyamıyorum babamın iş meselesi olduğu için.O halledilirse sağ salim içim rahatlar, o zaman Pc yi elden geçirebilirim. Gülme , bu sürede alamıyacağımdan dolayı takip etmedim ama göz ucuyla böyle bir haber görünce çok açıp kurcalamadım o yüzden sordum zaten bu yenilenmiş seri bir cevap olurmu yoksa gelecek nesilmi olur diye :D Ama bu 12.neslin eli kulağında olması zamanlama olarak çok güzel oldu benim için, babamın işi hallolunca 12.nesilde çıkmış olur direk yapıştırabilirim tekrar Intele merhaba derim.Daha öncede 4790K kullanmıştım. https://forum.donanimhaber.com/intel-core-i7-4790k-kullanicilar-klubu-incelemeler-ve-dahasi--94469183 |
CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
|