Bildirim
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (78. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

8 Misafir - 8 Masaüstü

Giriş
-
Getirme ücreti 8TL olmuş kampanya desen yok ee dışarıdan %20 - 50 arası daha pahalı Getir büyük olmasa silicem uygulamayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bizim burda 9 lira İstanbul Beylikdüzü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teslimat daha muhasebeleşmemiştir, bekleyin sonra oluyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden redbull ürünlerinde kampanya düşerdi , şimdi almak istedim hata veriyor redbull ürünlerinde geçerli değil diye 60/30 40/20 kuponlarında
Getir 20 TL değerindeki kodu trendyol ile takas etmek isteyen varsa ulaşabilir..
Avcılar da 8TL hocam ama benim evime bayağı yakın depo belki ondandır bilmiyorum beya ilçe bazlı fiyatlama yapıyorlar esenyurt tarafında falan ne kadar acaba
Heryerde 8₺ mesafe dikkate alınmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Getir depodan teslimat ve depoya olan uzaklığa göre getirme ücreti uygulamasını düşünmeli bence ayrıca Avrupada bisikletli teslimat oluyor burda da düşünebilir
https://getir.com/buyuk/urun/6256961ab97acf3083ce24b3/ 7.70 gözüküyor. Arkadaşlar bir de getir büyükte getirme ücreti yokken ürünler genelde (indirim dışında) getirden nasıl daha ucuz oluyor,süreden dolayı mı?
getir çarşı'da mesela 40 liraya satılan bir mal, çarşıdaki dükkanda fiziki olarak 35 lira falan. aradaki 5 lirayı getir mi alıyor yoksa dükkan mı? merak ediyorum.
-
Getir bu anlamda cidden rezil. Sorun yaşamadıkça iyi ama sorun yaşarsan bayağı kötü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mahallemdeki kasaba sormuştum ben getir %15 komisyon alıyor demişti.
Tıpkı yorumun gibi desene. Kupon indirim vs olunca çok iyi ama olmayınca ya da sorun yaşarsan bayağı rezil.
teşekkürler hocam.
Getir fellas protein barlar yüzde 50
getirme ücretinin üstüne her şeye en az yüzde 20 zam yaptılar. kuponlar ise seyreklesti. Amerika'nın acısını bizden cikariyorlar. banabi zaten rekabetçi değil. son 1 aydır dışarıdan alıp geliyorum her şeyi
Söz gelimi yüzde 10 ürün fiyatları fazla diyelim.
Siz 40 liralık sepet yaptığınızda aslında sepetin tutarı dışarıda ise örneğe göre 36 tl
40/20 indirim olsa 40+8-20= 28 tl ödeme gerekli.
Aslında yüzde 50 değil 36 tl lik ürüne 28 ödemiş yüzde 25 e yakın indirim almış oluyoruz.
Getirdeki ürün fiyatı piyasa fiyatından ne kadar yüksek ise makas daha da açılıyor indirim oranı daha da azalıyor.
40/20 görünce insan sevinse de durum bu.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X