< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmmd.dmr20 -- 24 Kasım 2021; 11:58:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (29. sayfa)

-
-
Bir sır vereyim mi; İstanbul'da bulunduğum semtte 5 yıldır getirme ücreti alıyorlar. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdiye kadar bana da çıkmadı. Görürüz önümüzde gelecek mi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz alışmışsınızdir benim için şaşırtıcı oldu biraz :)
Kuponsuz alışveriş yapacaktim sepette ücreti farkli çıkınca dikkatimi çekti kupon bekliyorum şimdi
Bu gerir market iyice sıçtı..kasapta manavda carrta curtta 20 tl indirim varmis sadece.. ulan sizden aalacagimi gimsadan alsam 40 tl ucuza gelecek zaten
getirde kargo 5 tl
getirbüyükte kargo ücreti yok min 50 tl harca.
-
Dun siparis verdim daha getirme ücreti yoktu ondan şaşırdım. Getir büyükte dediginiz gibi ücret gözükmüyor
getir büyükte ilk siparişe 60/30 varmış iyi oldu piyasa fiyatının altına geldi
4 paket filiz makarna
2 paket nuhun ankara şehriye(tel + arpa)
2 kilo osmancık pirinç
1 tane sütaş labne
total: 31.70 lira
-
Sıvı yağlar anında bitiyor. 5 litrelik abalı yağ vardı hiç kullanmadığım için emin olamadım,
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Migrosta satılırken almıştık. Hanım beğenmişti
-
bu konunun amacı ne ? indirimler kişiye özgü anlık, birine çıkıyor diğerine çıkmıyor ...
Bugün sipariş verin, ikinci siparişinizde kullanabileceğiniz 30 TL indirim kazanın!
GetirYemek’ten bugün sipariş verin, ikinci siparişinizde kullanabileceğiniz 30 TL indirim kazanın!
Kampanya Koşulları
• GetirYemek'ten vereceğiniz ikinci siparişinize 30 TL indirim!
• Hediye siparişiniz ilk siparişinizi bu kampanyayı kullanarak verdikten sonra en geç 2 saat içerisinde tanımlanacaktır.
• Kampanyaya katılmak için 28.11.2021 saat 23:00'a kadar bu kampanyayı kullanarak 1 sipariş vermeniz gerekmektedir.
• İlk siparişte bu kampanya kullanılmadığı takdirde kampanyadan faydalanamazsınız.
• Bu kampanya size ve şu an bulunduğunuz yere özeldir.
• Bugün vereceğiniz siparişlerde tüm teslimat tiplerinde ve online ödeme siparişlerinizde kampanyayı kullanabilirsiniz.
• 2. Siparişinizde kullanabileceğiniz 30 TL indiriminiz restoran getirsin teslimatında ve online ödeme siparişlerinizde geçerlidir.
• 2. Siparişinizde kullanabileceğiniz 30 TL indiriminizi sipariş verdiğiniz gün kullanmanız gerekmektedir.
• Sipariş üst limiti yoktur.
• Kampanya 1 kullanım için geçerlidir.
• Başka kampanya ile birleştirilemez. Bu kampanya kullanımından sonra geçerli diğer kampanyalar kullanılabilir.
• GetirYemek, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
-
"2. Siparişinizde kullanabileceğiniz 30 TL indiriminizi sipariş verdiğiniz gün kullanmanız gerekmektedir. "
yemeğin üstüne tatlı falan sevenler değerlendirebilir.
@1234Rambo Öylede olur :)
Ben not düşüyorum birazdan bir sipariş daha geçeceğim ikisini beraber getirin lütfen şeklinde. Eşimle akşama ne yapsak derdinden kurtuluyoruz, iyi oluyor..
-
Yok hocam, ben sabah sipariş veriyorum. Akşam yemeği bedavaya geliyor.
müdavimde tanımlanan limit sipariş vereceğimiz mağazada ki alt limite takılma olayı oluyor mu? Cebimizden illa o restoranda ki alt limiti ödemek durumunda kalıyor muyuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X