Yeter çıldıracağım gene kelcan sakat ayağına mı yatacak |
Survivor 2022 (3112. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
yarınki oyun nehir içindeki parkur. bence en bu sezonun en iyi parkuru fakat çok az oynanıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
acur yine yeğeni oketay için su parkuru kurmuş :)
-
evet ben de mi kaçırdım acaba diye düşündüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürgünde yatan Aşkım isabetli 2 ok atışı yaparak gitti.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bende nasıl ogeday ve batuhan aldı diye düşünüyordum. Meğer gene oyun su parkuruymuş. Şaşırtmadı. Aslında tam olarak su parkuru değil ama o aradaki yüzme bölümleri çok fark yaratıyor yine de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 3 Mart 2022; 0:24:36 > -
Çarşamba günleri performans birincisine 10 bin TL’lik hediye çeki verilmiyor muydu?
Dokunulmazlık oyunu yok mu yarın? Doğru düzgün bir kara parkuru olsun dedikçe inadına koymuyor adamlar.
-
yarın tek günde tek çeşit oyunda mı belirlenecek 4 birleşme adayı saçma değil mi :)
-
Ogeday için deniz parkuru gelmiş gene.
-
Semih çok çakal bir adam mozarının bahsedeceği şeyi sabote edip unutturuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carentan_ -- 3 Mart 2022; 0:27:43 > -
Yarın yayın yok Cuma var biliyorum.
acun perşembe - cuma - cumartesi 3 gün sonunda 4 kişi birleşme partisine gitmeyi garantileyecek dedi
-
Berkan, Ogeday, Adem, Nagihan garantileyebilir.
o zaman perşembe cuma yarıfinal cumartesi final oyunu olacak, peki 2 şer mi olacak takımlardan yoksa 4 üde aynı takım olabilirmi
-
Yarın kazananlar;
semih tam troll, bu programın böyle olması lazım işte
2 kız 2 erkek dedi takım olayını bilmiyorum ama aynı takımdan olabiliyordur herhalde
-
Acur buna izin vermez illa bir tane kazandırır hatta 2 de olabilir haftaya da gizem gider sonra sercan
-
2-2 elenecekler 3 hafta boyunca oda nasıl olacak bilmiyoruz :)
bence elenmeye daha çok aday çıkacak 6 kişi mesela en az oy alan 2 kişi elenecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X