Şimdi Ara

Ak parti gitmezse ne olacak ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seçim değişimi getirmezse ben kendi adıma mecburen değişime gideceğim. Avrupa'daki iş imkanlarını değerlendirmek ve komple taşınmak zorunda kalacağım. Bu zamana kadar birçok fırsatı vatan sevdasına geri çevirdim ama 2023 ben ve ailem için milat olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gidecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giderler mi kalırlar mı bilmem de, gitseler bile çok iyi bir iktidarla bile ülkenin ekonomik olarak toparlanması 50 sene sürer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 12 Haziran 2021; 14:29:43 >
  • Gitse de kalsa da öyle bir gecede mucizevi değişimler olmayacak. Evet giderlerse bunlar yüzünden kaçan katar dışı küresel sermaye yavaş yavaş döner. Suriyelilerin yarısı gitse baya fark eder. Hepsinden önemlisi korku baskı kalkınca hem ekonomik hem de sosyal mutluluk artar. Zaten bu coğrafya da bunları yaparsan otomatik kalkınırsın.

Ha kalırlarsa ne olur. Tabiki yokuş aşağı devam. Tek artı yönü din istismarı siyaseti eninde sonunda iflas edeceği ve daha büyük hasar vereceği için en az 100 yıl daha yok olur.

Bu ülke öyle İrana benzemez. Akp ye oy verenlerin yarısından fazlası seküler yaşam tarzında.Sosyo ekonomik düzeyleri düştüğü an başka yöne kayarlar.

• İcsavas

• VolkanCOO kullanıcısına yanıt

Kiminle ?

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Kiminle ?

Ülkeyi karıştıran Akplilerle Cumhuriyetçiler arasında olur eğer güzellikle girmezlerse.Gidici bunlar ama İstanbul secimlerinde pislik yaptıkları gibi gitmemek içinde her pisliği yapacaklar.Halkin Sabri kalmadı dökülür sokaklara bu gidişle.Ekonomik felaket var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Troll Bender

Beşli çete devam eder mi devleti soymaya ne dersin sen anlıyorsun bu işlerden?

Bılmem herkesın bır donemı var bır zamanlar bankerler furyası vardı daha sonra baska donemler oldu ısımlerı degısır olanlar bakı kalır.

• Vatandaşın huzur ve mutluluğunu sağlayacak insanlar kimse onlar kazansın.
    Terörsüz, enflasyonsuz huzur içinde yaşayalım.

• Kim gelirse gelsin liyakatsızlık ve hukuksuzluk devam ettikçe tüm sorunlar devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perturbator -- 12 Haziran 2021; 17:19:39 >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Bankerler ile beşli çeteyi bir tutmak da size nasip olur zaten. Devletin elindeki vatandaşın, tüyü bitmemiş yetimin parasını beş müteahhite peşkeş çekmek eşi benzeri olmayan bir soygun.

İnşallah sorumlularının hesap verdiğini göreceğiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Troll Bender

Bankerler ile beşli çeteyi bir tutmak da size nasip olur zaten. Devletin elindeki vatandaşın, tüyü bitmemiş yetimin parasını beş müteahhite peşkeş çekmek eşi benzeri olmayan bir soygun.

İnşallah sorumlularının hesap verdiğini göreceğiz.

Verirler umarım gerçi ben pek denk gelmedim genelde büyük soygun yapanlara bir şey olmazken ufak tefek yapanlar kendilerini hapiste bulurlar. Gerçek dünya da işler böyle o yüzden pek sanmıyorum..

İleride değişir umarım benim fikrime göre bu gün ne görüyorsan ileride farklı isimlerle yine aynını göreceksin.. Benim bu konudaki düşüncem bu şekilde.

• Gitselerde değişen birşey olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enessezgin

Giderken zorlansalar da biraz engel çıkarsalar da giderler hocam merak etmeyin. İstanbul seçimlerinde gördük. Biraz uğraştılar ama sonuç

İstanbul seçimiyle genel seçim aynı değil.

• kaLpazan kullanıcısına yanıt

Benzer hocam. Ülkenin en büyük ekonomisinin döndüğü şehri kaybetti AKP. Ankarayla beraber. Diğer iller olsa nolcak. İstanbulu bırakmak ister miydi

• Mesela 30 yıldır boklu olan ve her sene balıkların ölüp pis koku salan küçükçekmece gölü var.

İmamoğlu istanbulu kazandığın da onu suçladılar.

youtube baktım 7 sene önce daha kötü durum ama suçlu İmamoğlu oldu.

• Bunu izleyince neden gitmeyeceklerini tahmin edersiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.