Şimdi Ara

Askerdeyim merak ettiklerinizi sorabilirsiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • selcukas1 S kullanıcısına yanıt

    Iceri girerken aramada yakalanirsa muhtemelen direkt geri kargolatirlar. Bu durumda el koyun ben ustaya giderken almak istiyorum diye belirtirsiniz ama kabul edilmeyebilir.


    Onun haricinde sokmayi basarirsaniz fakat acemilik suresinde yakalatirsaniz 7 gun uzatma yersiniz ve el konulur. Ustaya giderken geri veriliyor, 7 gun uzatmaniz ise usta birliginize ekleniyor. Yani celbiniz cikarken 7 gun daha askerlik yapacaksiniz.


    Kutahya'da cogu telefonunu guvenilir ve yakinda olan bir markete birakiyordu, iceri sokarken gorurlerse geri kargolatiyorlardi cunku. Ayni sekilde ustaya gotururun diyenler markete birakmisti hep. Usta birligine giderken komutanlar xxx markette telefonu olanlar gelsin falan diyordu telefonlarini almaya gidiceklerdi, normal el konulanlara da ozel olarak geri verilmisti giderken.

  • Benim sıkıntım acemilik ve ustalığı aynı yerde yapıyor olmam ve çarşı izni vs yok sanırım ustalığa geçtikten sonra izin veriliyorsa kargolatıcam o muhabbet de nasıl oluyor hiç bilmiyorum kargolattığın şeyi almak da ayrı bir sıkıntı  

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.