< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (325. sayfa)

-
-
Hocam teşekkürler bilgilendirme için.Duyduğum en düşük fiyat keşke Beyaz olmasaydı.Sadece arabada değil genel olarak sevmediğim renk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi aracımı satacağım için fiyat sorayım dedim bugün. Sedan sline yokmuş şu an. Sedan advance beyaz,lacivert ve siyah vardı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok sağ olun forum bilgi alışverişi yaptıkça güzel.
Birkaç gün önce 2016 model 2017 Ocak ayı çıkışlı 56.500 km. A3 Sportback Design Line aracımı 1.450.000,00 liraya sattım bende.Boya ve değişen yok,servis bakımlıydı.
Renk cok guzel, canlisi resimlerden cok daha hos duruyor. Gule gule kullanin aracinizi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sunroof varsa cok iyi fiyat. Bu arada aracta ambiyans aydinlatma ve 360 kamera var mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtjYYFSX60 -- 5 Eylül 2025; 19:56:49 >
Aracı aldigim fiyata ben de 360 kamera olmayacagini tahmin ediyordum ancak basit de olsa ambiyans aydinlatma olacagini dusunmustum. Yukardaki yorumu gorunce adaptif hiz sabitleme var mi diye kontrol edecegim araci. Malesef bayiler de ne sattigini bilmiyor.
Ambiyans ve sunroof var 360 yoktu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyttatar -- 6 Eylül 2025; 1:29:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selamlar arka tamponun altında sol köşede plastik koruma yok ancak tırnakları var.Bayii orası öyle diyor.Mümkünse sol altın fotoğrafını çekebilir misiniz?
Ayakla bagaj açmayı deneyince baktım olmuyor eğildim altına görüntü böyle.
Navigasyon yüklü araçlar için güncelleme nasıl yapıcaz ? Bilgisi olan var mı ? Garip bi şekilde hiç biyerde cevap alamıyorum bu soruya. Yani garanti bozmadan 3.parti yazılım felan yüklemeden...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X