|
Merhabalar, öncelikle XBOX telefon destek hattı 16 Mart'ta kampanyayı bitirdikleri için bu konuyu açıyorum yoksa bir sürü konu var bakabilirsiniz onlara da. Dün kendim aldım bilmeyenler için adım adım yapılacakları anlattım. Öncelikle bu adresten 2 adet 12 aylık abonelik aldım (24 ay ama siz 36 ay alabilirsiniz ileride pahalı olursa etkilenmezsiniz!): https://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-live-gold-uyelik-12-ay-.html 269 ₺ Xbox sitesinden de Gold üyelik alabilirsiniz ama 3 aylık (75 ₺) en fazla alınabilen buda sürekli karttan aynı bakiye çekildiği için üst üste banka bir sorun var sanıp kartı bloke yapabiliyor o yüzden VATAN dan almak daha ucuz (yıllıkta 31 ₺ fark var) ve tek ödeme böylece banka sorun çıkarmıyor! Sonrasınsa XBOX hesabımdan aşağıdaki adresten kodları ayrı ayrı girip onayladım. Adres: microsoft.com/redeem (Adres sürekli burada nedense değişiyor Boşluklu hali : microsoft . com / redeem) Bu işlemlerden sonra aşağıdaki linkten Ultimate Pass aboneliği yaptım (1 ay alınca otomatik 24 ay oluyor kendiğiliğinden) Ama şunu belirtmek isterim sıralama aynen bu şekilde olması lazım aksi halde boşuna olacak yani öncelikle gold üyeliğini aktif ettirip sonrasında Ultimate Pass almanız gerekmekte! Gelelim toplam maliyete: 24 Aylık bana maaliyeti : 12 Aylık x 2 (24 ay) Gold abonelik : 538 ₺ 1 aylık Ultimate Pass: 45 ₺ (sonrasında almıyor para taki 24 ay bitene kadar!) Toplam: 583 ₺ 2 yıllık abonelik Aksi durumda XBOX Ultimate Pass 24 ay (ki bu süreyi peşin alamıyorsunuz zam olursa etkilenir şu an 45 TL) : 1080 ₺ Yaklaşık Fark : 500 ₺ cebimize fazladan kalıyor ve zam olursa etkilenmiyoruz! Saygılar, up yaparsak sevinirim teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zysistem -- 19 Mart 2021; 12:22:55 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt