Kasım 2018'den bu yana kullanmaktayım faturalarımı gününde düzenli olarak öderim. Sıkıntı yaşamazsınız Davet Kodu : 3N2ZIT Bu kodu kullanarak ben, siz veya arkadaşlarınız 10 liralık indirimden faydalanabilir ![]() |
[NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] (219. sayfa)

-
-
-
Merhaba.İstanbulda tıp fakültesi öğrencisiyiz.Kodumuzla abone olarak bize destek olabilirsiniz.Bu sayede her ay hem sizin hemde bizim faturamızdan indirim yapılacak.
DAVET KODU:VP8GH0
35 MPS PAKETİMİZ VAR OTOMATİK ÖDEME TALİMATINDA KULLANMAK İSTERSENİZ ÇOK SEVİNİRİZ.
HİÇBİR FATURA GEÇ ÖDENMEDİ.HİÇBİR ENDİŞENİZ OLMADAN DAVET KODUMUZU KULLANABİLİRSİNİZ.KOD GÜNCEL.OTOMATİK ÖDEME TALİMATLI
TEŞEKKÜR EDERİM.
-
Abonelik Başlangıcı : 10/2021
Abonelik Bölgesi : İstanbul / Maltepe
Kullanılan Tarife : ULTİMATE FİBER 100
Referans numarası : W V Z U A T
Fatura çıktığı gün ödenir.
Risk yok zamanında öde indirimi kap.
Abonelik için merak ettikleriniz sorabilirsiniz.!!!
Telegram
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Abonelik Başlangıcı : Şubat 2019
Abonelik Bölgesi : Zonguldak
Kullanılan Tarife : ULTIMATE 100 Mbps
Referans numarası : WGCYWU
- Uzun süredir kullanıyorum.Bugüne kadar 20 arkadaş referans kodumu kullanarak üye oldu.
- Fatura ödemesi otomatik ödeme tanımlı, sorunsuzdur.
- Kampanyanın başarılı olabilmesi için hem davet edenin hem de davet edilenin faturasını düzenli ödemesi gerekmektedir.
Netspeed’e arkadaşlarını davet et! aktif hizmet almaya başlayan her abonelik için
hem sen, hem arkadaşın 12 adet fatura dönemi boyunca 10TL indirim hakkı kazanın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
71UNP6 İNDİRİM KODU İLE BAŞVURUNUZU YAPTIĞINIZ DA FATURANIZ DA 12 BOYUNCA HER AY 10 TL İNDİRİM KAZANABİLİRSİNİZ.İNTERNETİN HIZI VE KALITESİ İYİ TAVSİYE EDERİM.
-
Altyapı olmayan yerde de hizmet veriyor mu bu netspeed?
-
-
Kasım 2018'den bu yana kullanmaktayım faturalarımı gününde düzenli olarak öderim. Sıkıntı yaşamazsınız
Davet Kodu : 3N2ZIT
Bu kodu kullanarak ben, siz veya arkadaşlarınız 10 liralık indirimden faydalanabilir
-
-
Tarifeniz : 2022 ULTIMATE FIBER Q4
Davet Kodu : ZUE4PV
Otomatik Fatura talimatında.
Güvenilir üyelik
-
-
-
Abonelik Başlangıcı : 16 Şubat 2022
Abonelik Başlangıcı : 16 Şubat 2022
Abonelik Bölgesi : Hatay
Kullanılan Tarife : 2022 Ultimate Fiber
Memnuniyet Durumu : Hız konusunda çok memnunum. Hız testlerinde 8-9 ms ping, 112 Mbps download ve 8,1 Mbps upload hızı alıyorum. Bu konuda şimdilik memnunum.
Referans numarası : 5MCY53
Referans kodumu kullanırsanız ve faturalarınızı zamanında öderseniz hem ben hem de siz 12 ay boyunca 10 TL indirim kazanabiliriz. Faturalarım çıktıktan sonra son ödeme tarihi beklenmeden iki gün içinde ödenmektedir.
Şimdiye kadar hiçbir faturam geciktirilmemiştir. Beni Referans gösteren 11 kişiyi yarı yolda bırakmadım. Kimi referans göstereceğiniz bu nedenle oldukça önemlidir.
Not: Maalesef özel mesajlara cevap veremiyorum. İletişim için: 5MCY53@gmail.com
-
Abonelik Başlangıcı : 10/2021
Abonelik Bölgesi : İstanbul / Maltepe
Kullanılan Tarife : ULTİMATE FİBER 100
Referans numarası : W V Z U A T
Fatura çıktığı gün ödenir.
Risk yok zamanında öde indirimi kap.
Abonelik için merak ettikleriniz sorabilirsiniz.!!!
Telegram
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba.İstanbulda tıp fakültesi öğrencisiyiz.Kodumuzla abone olarak bize destek olabilirsiniz.Bu sayede her ay hem sizin hemde bizim faturamızdan indirim yapılacak.
DAVET KODU:VP8GH0
35 MPS PAKETİMİZ VAR OTOMATİK ÖDEME TALİMATINDA KULLANMAK İSTERSENİZ ÇOK SEVİNİRİZ.
HİÇBİR FATURA GEÇ ÖDENMEDİ.HİÇBİR ENDİŞENİZ OLMADAN DAVET KODUMUZU KULLANABİLİRSİNİZ.KOD GÜNCEL.OTOMATİK ÖDEME TALİMATLI
TEŞEKKÜR EDERİM
-
Abonelik Başlangıcı : 16 Mart 2018
Abonelik Bölgesi : Esenyurt / İstanbul
Kullanılan Tarife : SPEED PRO 75
Memnuniyet Durumu : Yaklaşık 5 yıldır aktif kullanıyorum ve memnunum. Faturalarımı zamanın da ödüyorum, referansım üzerinden kayıtlı kullanıcılar vardır. (Faturalar zamanın da ödenmezse indirim hakkınız iptal oluyor ve ben zamanında ödediğim için böyle bir sorun yaşamazsınız.)
Referans numarası : 8KQFCW
-
Tarifeniz : 2022 ULTIMATE FIBER Q4
Davet Kodu : ZUE4PV
Otomatik Fatura talimatında.
Güvenilir üyelik
-
Abonelik Başlangıcı : MAYIS 2020
Abonelik Bölgesi : İstanbul
Kullanılan Tarife : SPEED PRO 75
Referans numarası : SKQ6U3
Uzun süredir kullanıyorum.
Fatura ödemesi sorunsuzdur.
(İndirim kazanmanın tek şartı son ödeme günü geçmeden faturayı ödemek)
Sizin ve benim 12 ay boyunca 10 TL'lik indirim kazanabilmemiz için referansımı kullanan olursa çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X