Şimdi Ara

.. (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
886
Cevap
72
Favori
123.358
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam fazla yüklenme olunca kasalara money kart olarak telefon numarası bile kullanılamıyor.

@yedikeresekiz Migros Hemen'in olduğu yerlerde kullanılabilir evet hocam. Bizde burada yok maalesef :)

• Umutla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Hocam fazla yüklenme olunca kasalara money kart olarak telefon numarası bile kullanılamıyor.

@yedikeresekiz Migros Hemen'in olduğu yerlerde kullanılabilir evet hocam. Bizde burada yok maalesef :)

geçen bana da oldu money no ile işlem yapamadım. damakları alacaktım olmadı .. 

• Bu sefer uzatmayacaklar galiba, hep ay sonuna kadar geçerli oluyordu bu sefer ayın 28. de bitirdiler.

• Lasthannibal kullanıcısına yanıt

Yok hocam o tarih migroskopla alakali her yeni migroskop 14 gunluktur. Tarihle alakasi yok migroskopun bitis tarihi baz alinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var olan kalabalığı daha da azdırmamak için bu saatten sonra yeni dönem kodları açılmaz muhtemelen. Bitmese bari. :=)

• Bende link hala çıkmadı normalde dün gece bu sabah gibi çıkıyordu bu dönem olcağını sanmıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi alıştırmışlardı

• bir gece ansızın migros 25/10 indirimlerine darbe yapıldı , tam kapandık... bekliyorum ben de kendim de kontrol ediyorum, atılan linklere de takipteyim

• Dönem devir günü sokağa çıkma yasağının başlangıcıyla çakıştığı için pas geçecekler muhtemelen. Bitmesin de, bu dönem olmasa da olur. İçeriden bilgisi olan vardır belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 29 Nisan 2021; 18:10:22 >
  • Zabadabadab Z kullanıcısına yanıt

Biterse birdaha başlatmazlar valla

• sabırsızlıkla bekliyoruz

• gelecek mi tekrardan

• Ay sonuna kadar geçerlidir diye düşünerek, bugün harcayım dedim, kasada dumur oldum. Lanet olsun

• bugün gelecek, hissediyorum hamdi bey
    tabii Facebook sorumlusu memlekete gitmediyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akdeniz... Karadeniz... Kodumuzu isteriz... :)

• Ya yazip durmayın heyecan yapıyorum yeni kod mu geldi diye. Ama gelmez artık kod falan boşa bekliyoruz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: yagmur2780

Ya yazip durmayın heyecan yapıyorum yeni kod mu geldi diye. Ama gelmez artık kod falan boşa bekliyoruz bence.
    Yazalım ki güncel olsun yetkililer görsün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar henüz kod yayımlanmamış.

..
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.