Hocam fazla yüklenme olunca kasalara money kart olarak telefon numarası bile kullanılamıyor. @yedikeresekiz Migros Hemen'in olduğu yerlerde kullanılabilir evet hocam. Bizde burada yok maalesef :) |
.. (42. sayfa)

-
-
Umutla bekliyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: Johny ConstantineHocam fazla yüklenme olunca kasalara money kart olarak telefon numarası bile kullanılamıyor.
@yedikeresekiz Migros Hemen'in olduğu yerlerde kullanılabilir evet hocam. Bizde burada yok maalesef :)
geçen bana da oldu money no ile işlem yapamadım. damakları alacaktım olmadı
-
Bu sefer uzatmayacaklar galiba, hep ay sonuna kadar geçerli oluyordu bu sefer ayın 28. de bitirdiler.
-
Yok hocam o tarih migroskopla alakali her yeni migroskop 14 gunluktur. Tarihle alakasi yok migroskopun bitis tarihi baz alinir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var olan kalabalığı daha da azdırmamak için bu saatten sonra yeni dönem kodları açılmaz muhtemelen. Bitmese bari. :=)
-
Bende link hala çıkmadı normalde dün gece bu sabah gibi çıkıyordu bu dönem olcağını sanmıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi alıştırmışlardı
bir gece ansızın migros 25/10 indirimlerine darbe yapıldı , tam kapandık... bekliyorum ben de kendim de kontrol ediyorum, atılan linklere de takipteyim
-
Dönem devir günü sokağa çıkma yasağının başlangıcıyla çakıştığı için pas geçecekler muhtemelen. Bitmesin de, bu dönem olmasa da olur. İçeriden bilgisi olan vardır belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 29 Nisan 2021; 18:10:22 > -
Biterse birdaha başlatmazlar valla
sabırsızlıkla bekliyoruz
gelecek mi tekrardan
-
Ay sonuna kadar geçerlidir diye düşünerek, bugün harcayım dedim, kasada dumur oldum. Lanet olsun
bugün gelecek, hissediyorum hamdi bey
tabii Facebook sorumlusu memlekete gitmediyse
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akdeniz... Karadeniz... Kodumuzu isteriz... :)
-
Ya yazip durmayın heyecan yapıyorum yeni kod mu geldi diye. Ama gelmez artık kod falan boşa bekliyoruz bence.
Yazalım ki güncel olsun yetkililer görsünquote:
Orijinalden alıntı: yagmur2780
Ya yazip durmayın heyecan yapıyorum yeni kod mu geldi diye. Ama gelmez artık kod falan boşa bekliyoruz bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar henüz kod yayımlanmamış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X