Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU] (365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
24.644
Cevap
236
Favori
1.054.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sabah güncelledim 1.2GB civarındaydı. Siz eski güncellemeleri yapmamış olabilir misiniz?

yoo hocam daha dün girmiştim günlük ödülü almak için bugün açıyım dedim 28 gb güncelleme başlattı hala indiriyor

1.0 update çıktığında o kadar büyük bir güncelleme yapılmıştı. Belki dosya sistemi ile ilgili bir sorun olmuş ve bozuk dosyaları yeniden indiriyor olabilir. Başka bir ihtimal aklıma gelmiyor.

• Eşleştirme sisteminin içine edilmiş orası kesin. Etkinlikte artık klasmana göre rakipler geliyor, oraya da filtre gelmiş. Bugün 3 maç yaptım 3'ü de 1. klasmandan geldi. 1. Klasmandan gelmesi sorun değil ama bölge filtrelemesi yapmıyor? 5 yıldız olayı gitmiş 4 yıldız diye bir şey gelmiş Portekiz'den adam geldi 2 sn geriden bastım tuşlara. Yakın bölge aratmama rağmen sırf 1. klasmandan rakip verecek diye alakasız alakasız yerlerden rakip geliyor. 3 maçta sadece 1 tane türk geldi gerisi yabancıydı ve çok acayip tuş gecikmeleri yaşadım kontrol falan bende değildi ilk yarıyı beklemeden çıktım hemen. Hayır yakın bölge aramasından niye ben türk rakip bulamıyorum da alakasız yerlerden eşleştiriyor beni? Beni geçtim bir kaç yayıncı da 5 yıldızda japonyadan oyuncu ile eşleşen gördüm.

Gameplay üstüne hiçbir değişiklik yok, yada ben lagtan dolayı anlayamadım. Bana aynı klasmandan rakip vereceğim diye uzak bölgelerden bile dayıyor. 4 yıldız kabul etmiyorum 5 gelmiyor ben anlamadım bu işi. Çekilmez hale geldi bu oyun iyice ya, bir tane olumlu adım atılmaz mı arkadaş ne salak bir firma bu ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 30 Haziran 2022; 19:3:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizi aptal yerine koyan konamiyi zengin etmeyin coins almayın arkadaşlar,taki adam gibi oyun yapana kadar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bölge filtresinde yakın bölge diye oynuyorum %95 Türk rakip geliyor ve ne kadar legend varsa parayı basıp alıyor millet. Messili, Neymarlı paketlerden tutun Drogbalı paketlere hep full kadrolar var ki daha çıkalı ne kadar oldu.
    Konami'nin kafa rahat çorbasına bakıyor ve eminim ki bizim bölgeden çokta memnundur..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

♫ 90'lar pop - Oldies 80's ™
    | e football 2023 |
    Pѕη
    GaziMustafaKemaL
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaziMustafaKemalPasa

1000 kere söylendi bu burda ama nerde..
    Bölge filtresinde yakın bölge diye oynuyorum %95 Türk rakip geliyor ve ne kadar legend varsa parayı basıp alıyor millet. Messili, Neymarlı paketlerden tutun Drogbalı paketlere hep full kadrolar var ki daha çıkalı ne kadar oldu.
    Konami'nin kafa rahat çorbasına bakıyor ve eminim ki bizim bölgeden çokta memnundur..
    Katılıyorum size, insanlar böyle kötü bir oyun için bu kadar coins alınca Konami de diyor ki, demek ki insanlar bu oyunu beğenmiş ki coins alıyor.Bundan dolayı oyun ile ilgili kılını kıpırdatmiyor.

• Pc #185 oyuncu ile karşılaştım. Kötü oynamadım. Çok garip bi maç oldu.

Maç resmen Messi ile Salah atışmasına döndü.

Hakan Ünlüyoutube
    Hatrix7 vs #185 Player Dever eFootball™ 2022 great match, thanks dever. Messi or Salah, who wins ??
    https://www.youtube.com/watch?v=jV33zuM_5F4&feature=youtu.be
    Msi 870A-G54 - Amd Phenom 2 x4 955 + 775 pin intel Cooler - Asus Gtx 760 DCU - Gskill Ribjaws 4x4gb Ddr3 1600 Mhz - Kingston 120 gb Sata3 Ssd - Samsung 1 Tb Sata2 Hdd - Philips 227E4LHAB 21,5'' FullHD 2ms Led Monitör@76Hz - Zalman Z9 Plus Kasa + 5x12cm Fan + Xilence XP700 80+ Bronze Psu - Logitech G15 Işıklı Gamer Klavye - Msi Gamer Mouse - 2xWireless xBox Gamepad
    02.09.2016

Origin id: hatrix7 Steam id: hatrix7
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle yıllardır ps kullanıcı ve fifa oynayıcı olarak fifa 22 de ps5 aldıktan sonra karşılaştığım problem ile ilgili sorum var, online oynarken takımın bir anda saçma sapan yapmak istediğim hareketlerin dışında şeyler yapmaları pas şut top kapma gibi olayların tuaflaşması rakibin ezici üstünlüğü daha önce karşılaşmadığım şeyler kolay top kaptırma yanlış yöne şut atma yani istemsiz olarak oyunda sorun yaşıyorum çok ciddi bir şekilde bunum sebebi var mı resmen buga giriyorum gibi sebebi nedir karşılaşan var mı int hızım fiber 100mb süperonline

-

KONAMI Türkiyetwitter
    “KONAMI ve İtalyan efsanesi @Inter ile yeni yapılan uzun dönemli partnerlik anlaşmasını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! 🤝”
    https://twitter.com/konami_tur/status/1542796409262391296?s=21&t=hIIWSikeRu6fYtRl2hZicA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 1 Temmuz 2022; 12:11:39 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

♫ 90'lar pop - Oldies 80's ™
    | e football 2023 |
    Pѕη
    GaziMustafaKemaL
  • Oyunun mekaniği de bozuk sanki. Hiçbir pas yerine gitmiyor.

Edit modu getir oyuna düzeltilir bu lisans işi. Sonu yok mutlak eksik oluyor. leş leş japon ligleri lisanslayacagina bundesliga lisansla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_my666 -- 1 Temmuz 2022; 15:34:18 >

Cok vermisler:)

Türk yayıncı mednasah, 60'lık default oyuncularla 1. klasmana çıkma challange yapıyor. 5. klasmana kadar geldi yenilgi almadan. Keyifli yayın oluyor isteyen katılabilir.

• Böyle salak bir internet altyapısında bu sistemle zaten oynanmaz ki bu oyun. 50 mbit net var wifi açıksa bir whatsapp mesajı ne bileyim evde biri bir video izlese ben kablo ile bile oynasam oyun direk ağırlaşıyor, kamyona dönüyor oyuncular. Bu kadar şeyden bile etkilenen dandik internete bunlarında serverı olmayan salak p2p bağlantı yapısı eklenince oynanmıyor işte. Millet 400 mbitle 100 upload ile istediği saatte oynarken sen şu hafta sonunda bu saatlerde internet yoğunluğundan oynayamıyorsun. Anca gecenin bir köründe rahat rahat maç ediliyor.

Kısacası bizim gibi orta doğu ülkesi için oynanabilir bir oyun değil bu. Haa oyunun online altyapısı da dandik ama bizim rezil internetlerimiz de eklenincr daha bir rezil hale geliyor oyun.

• Bu oyunda çok orijinal psikopatlar, manyaklar, ruh hastaları var. Elemanın biri 1. klasmana yükselmiş. Neyse maça başladık. 20. dakikada 4-0 yaptım. Ya maçı koparsın ya terk etsin diye bastım duraklamaya. Bir süre bekledim hareket yok devam ettim. Sürekli skill deniyor. Hareket yapma derdinde. Neyse 6-0 iken dakika oldu 85 ve çat diye öngörülemeyen hilesi yapıp kaçtı gitti. 20. dakikada 3 4 fark yemişken koparsa hadi alıştık diyeceğim. Ama böylesine de ilk defa geldim. Bu oyun büyük bir nefis terbiyecisi    

MSI RTX3080 10GB SUPRIM X 10G GDDR6X 320bit / MSI Optix MAG272QP 27" 165Hz 1ms / ASUS ROG STRIX X570-F GAMING / AMD Ryzen™ 5 5600X MPK 3.7GHz / G.Skill Trident Z Neo RGB 32 GB / Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD / CORSAIR RM850x 850W / COOLER MASTER MasterBox TD500 ARGB / SilverStone PF360 ARGB

• 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.