Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları (ANA KONU) (1079. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.657
Cevap
847
Favori
1.135.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10771078107910801081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serbest fon ama içinde hisse olduğu için günlük getirisi normal yani eksi de yazabilir. Zaten aylık 3.67, 3 aylık 11, 6 aylık 22 ve yıllıkta 48 ile düşük getirisi var ayrıca satışta 2 gün valör var ki direkt 1 gün faiz kaybı demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeah yeah Y kullanıcısına yanıt
    İş bankası hesabımdan hiç masraf olmadan dövizimi midasa gönderebildim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Nkolay'dan döviz alırsan Uption ile Vakıfbank'a, Vakıfbank'tan da doğrudan midas'a yatırabilirsiniz.

• debianmr D kullanıcısına yanıt
    Yanit icin tesekkurler, VB doviz hesabindan Midas'a doviz gonderiminde gene swift ucreti alinmiyor mu, bankayi aradim ucrete tabidir dendi, Midas'a sordum bizde komisyon yok, anlasmali banka da olsa banka tarafinda Swift ucreti cikar anlasma demek hizli transfer, kolay transfer demek komisyonsuz demek degil dendi. Size ozel (ozel bankacilik vs) mi yoksa tum transferler icin mi gecerli bu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Almıyor aynı banka olduğunda midasa swift değil havale olarak gidiyor para

Dikkat etmeniz gereken nokta parayı uptionda tutmayın aynı gün Vakıfbank'a gönderimini sağlayın aksi taktirde para merkez bankası kurundan TL'ye çevriliyor. Tek seferde 10 bin doların üstüne de çıkmayın. Örneğin 10 bin doların vakıftan Midasa transfer için 80 tl ücret almış vakıf dolar transferi için bedava.

• espial kullanıcısına yanıt

Bu uption ile ilgili şikayet var com da epey şikayet var yalnız.

• CUMHUR45 kullanıcısına yanıt

Siz diyince baktım. Şikayetlerden biri Enpara'dan dolar göndermeyi denemiş.Uption bildiğim kadarı ile vakıf, türkiye ve akfifbank'tan komisyonsuz transfer alıyor. Bunun dışında diğer bankalardan bir alternatif yolu var mı? Bir de kartla yükleme var sanırım. Alternatif çözümler nelerdir diğer bankalar için?

• midasa neden tl yi direk atip ordan almiyorsunuz kurlari guzeldi

Uption'dan direkt Midas'a gonderim olmaz mi? Diger arkadas icin Nkolay usd kuru gun icinde Midas'a gore cok daha iyiydi.

• Nkolay'ın midas ile anlaşması yok. Uption'dan Vakıf'a oradan da Midas'a mantıklı. Az evvel Midas kuruna baktım - ilgi çekici değil. Nkolay'da döviz alıp satmayı tercih ederim.

• CUMHUR45 kullanıcısına yanıt

Şikayetler genelde kampanya ve promosyonlarla ilgili olması gerek. Ben dolar transferinde bir sıkıntı yaşamadım tabi yaşamayacağım anlamına da gelmez. Tek dikkat edilmesi gereken aynı gün transfer işlemini bitirmek.

• valerio V kullanıcısına yanıt

Midas kurları çok kötü Aktifbanka göre.

• nkolay ile aktifban arasında kur farkı oluyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

Kusura bakma. Nkolay demek istedim. Ne de olsa organik bağları var. Ben Nkolay'dan memnunum.

Uption sitesinde usd hesaba döviz transfer ücreti 1 usd yazıyor. Vakıfbankın ekstra bir avantajı mı var yoksa yapı kredi gibi diğer bankalara transfer sonrası da midasa ücretsiz döviz havale yapmak da aynı kapıya mı çıkıyor acaba?

• aquaregia kullanıcısına yanıt

Evet 1EUR/Dolar alıyor her transfere. Vakıf deme sebebim Uption ile anlaşmalı olması - oradan da Midas. Gelecekte ne olur bilemem. Ancak yüklü tutarlarda Nkolay makastan kazandığına değer. Umarım hepsi bir komisyon çeker de bedelini öderiz. Ayıp oluyor bu yaptığımız biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi debianmr -- 6 Ağustos 2025; 22:47:23 >
  • ry4n kullanıcısına yanıt
    Altın indirimi fiyatladı bence

• Onn 0.1282

• pkv 0.1244

• 
Sayfa: önceki 10771078107910801081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.