|
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (49. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: eerdaalll0001.
Gece olunca açılanlar mı ? Nasıl görevler oluyor onlarklasik yan görev gibi, son chapterlara doğru çıkıyor sanırsam saint dennisin üst tarafındaydı
-
Hocam şimdi oyunu da aldım merakla yayınlayacağın günü bekliyorum. Şimdiden eline emeğine sağlık...
-
Bekleyiş devam ediyor. Dua ve selamla.
-
Kral güncellemiş yazısını. 30 aralık saat 9.42 de yumulunn -
aslında aklımda daha önemli bir soru var. zelda breath of the wild da bu çeviri tekniğiyle yapılabilir mi. yani yaparlar mı..yapın yaaa :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tam 1 saat belki de azcık daha fazla süredir kendi sistemime göre en optimize ayarları yapmaya çalışıyorum sanırım yaptım artık hazır ne nazırım çarşamba gününü bekliyorum :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: redown1787tam 1 saat belki de azcık daha fazla süredir kendi sistemime göre en optimize ayarları yapmaya çalışıyorum sanırım yaptım artık hazır ne nazırım çarşamba gününü bekliyorum :)
O olay bende de var :D yama çıkmadan önce bi girip en ideal 60 fps maks ayarları ayarları yapacağım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: John SheppardNeden UTC neden 21:42?
TSİ 31 Aralık 00:42 yapıyor.
Nasıl bir mesaj var bu tarih saatte acaba
Alıntıları GösterZartzurt ya Hatay'lıdır ve 42 yaşındadır yada 31 yaşındadır ve Konya'lıdır. Aklıma başka bir şey gelmedi salladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Belki çeviriye o saatte başlamıştır, belki de anonymous o saatte iptal açıklaması yapmıştır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ismail toprakO olay bende de var :D yama çıkmadan önce bi girip en ideal 60 fps maks ayarları ayarları yapacağım.
Alıntıları Göster60 fps ne kelime 30 fps ye razı geldim :) hayatında 30 fps oyun oynamamış ben orta-yüksek arası 1080 de 30 fps sabitledim çok şükür
-
Kardeşim onu bunu boşverde sen nasıl import ettin oyuna ? open ıv destek vermiyor ? çok şüpheli
-
Save dosyam var. Sonradan kursam save dosyamı etkiler mi? Elinize emeğinize sağlık bu arada -
quote:
Orijinalden alıntı: Forlys77
Peki orjinal oyun güncellendikçe yamanın da güncellenme gibi bir durumu olacakmı?
Yani zorunlu güncellemeden bahsediyorum.
Oyun güncellendikçe yama çalışmaması gibi.Bende merak ediyorum.
-
open ıv destek vermiyor ki siz bile gidip cek uygulamasından yaptınız bu adam tek basına nasıl import etti ?
-
çünkü bu adam zartzurt kafaya koydugu zaman yapıyo
-
Bilgisayarım Yetmez Oynamaya Fakat Çok Özen Göstermişsin Ellerine Sağlık...
-
@zartzurt456 siz nasıl bir insansınız helal olsun. ellerinize emeğinize sağlık.
-
analymous dakiler nasıl ağlıyorlardır şimdi. :D ne oldum demicen işte
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X