Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
212
Favori
702.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
637 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece olunca açılanlar mı ? Nasıl görevler oluyor onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: eerdaalll0001.

Gece olunca açılanlar mı ? Nasıl görevler oluyor onlar

klasik yan görev gibi, son chapterlara doğru çıkıyor sanırsam saint dennisin üst tarafındaydı

• Hocam şimdi oyunu da aldım merakla yayınlayacağın günü bekliyorum. Şimdiden eline emeğine sağlık...

• Bekleyiş devam ediyor. Dua ve selamla.

• Kral güncellemiş yazısını. 30 aralık saat 9.42 de yumulunn
  • aslında aklımda daha önemli bir soru var. zelda breath of the wild da bu çeviri tekniğiyle yapılabilir mi. yani yaparlar mı..yapın yaaa :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam 1 saat belki de azcık daha fazla süredir kendi sistemime göre en optimize ayarları yapmaya çalışıyorum sanırım yaptım artık hazır ne nazırım çarşamba gününü bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: redown1787

tam 1 saat belki de azcık daha fazla süredir kendi sistemime göre en optimize ayarları yapmaya çalışıyorum sanırım yaptım artık hazır ne nazırım çarşamba gününü bekliyorum :)

O olay bende de var :D yama çıkmadan önce bi girip en ideal 60 fps maks ayarları ayarları yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Neden UTC neden 21:42?  

TSİ 31 Aralık 00:42 yapıyor.

Nasıl bir mesaj var bu tarih saatte acaba  

Alıntıları Göster

Zartzurt ya Hatay'lıdır ve 42 yaşındadır yada 31 yaşındadır ve Konya'lıdır. Aklıma başka bir şey gelmedi salladım.  

• Belki çeviriye o saatte başlamıştır, belki de anonymous o saatte iptal açıklaması yapmıştır  

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail toprak

O olay bende de var :D yama çıkmadan önce bi girip en ideal 60 fps maks ayarları ayarları yapacağım.

Alıntıları Göster

60 fps ne kelime 30 fps ye razı geldim :) hayatında 30 fps oyun oynamamış ben orta-yüksek arası 1080 de 30 fps sabitledim çok şükür

• Kardeşim onu bunu boşverde sen nasıl import ettin oyuna ? open ıv destek vermiyor ? çok şüpheli

• Save dosyam var. Sonradan kursam save dosyamı etkiler mi? Elinize emeğinize sağlık bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forlys77

Peki orjinal oyun güncellendikçe yamanın da güncellenme gibi bir durumu olacakmı?
    Yani zorunlu güncellemeden bahsediyorum.
    Oyun güncellendikçe yama çalışmaması gibi.

Bende merak ediyorum.

• open ıv destek vermiyor ki siz bile gidip cek uygulamasından yaptınız bu adam tek basına nasıl import etti ?

• Birkan Tekin kullanıcısına yanıt

çünkü bu adam zartzurt kafaya koydugu zaman yapıyo

• Bilgisayarım Yetmez Oynamaya Fakat Çok Özen Göstermişsin Ellerine Sağlık... 

• @zartzurt456 siz nasıl bir insansınız helal olsun. ellerinize emeğinize sağlık.

• analymous dakiler nasıl ağlıyorlardır şimdi. :D ne oldum demicen işte

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.