Denedim , çalışmadı :/ Keşke deneseydim demekten iyidir , beklemedeyim :) |
Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (32. sayfa)

-
-
İndirme linki güncelleniyor bekleyin -
üff buralar canlanmış yine
-
Arkadaşlar güncellemeden sonra oyun bende 30 fps sabitlendi ne denediysem olmuyor çözümü bilen var mı..
-
Ayarları kontrol ettin mi -
Oyunu şimdi satın aldım yama gitti şansa bak daha oyunun menüsünü göremedim yama ile :D
-
Yama için emeği geçenlere teşekkürler öncelikle. Beklentimden daha iyi çıktı diyebilirim. Baya baya Türkçe oynuyorsunuz oyunu. Çok ufak cümle düşüklükleri dışında bence çok iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni sürüm güncellemeyi bekliyoruz, oyun durdu. 😊 -
Oyunu bu gün aldım, yamayı bekliyorum.
Yamada emeği geçen herkesin eline sağlık. Gerçekten çok bir iş başarmışlar.
-
Oyunu güncellemedim cevrimdısı oynuyorum yama cıkana kadar -
çevrimdışı tr oluyor mu ?
-
Hayır -
arkadaş neden çevrimdışı oynuyor anlayamadım..
-
Çevrımdışı güncelleme yapmadan da oynayabiliyorsun. Tr yama eski güncellemesinde çalışıyor :) -
Güncelledim diyor arkadaş ama, 1.1.0 güncellediyse yama çalışmaz -
Yanlış okumuşum guncellemedim yazmış -
Yama ne zaman güncellenecek acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncellemedim var olan oyun ile devam ediyorum . Güncellersem çalışmaz oyuna girmeden interneti kapattım otomatik güncellemeyi kapatmıştım olaki günceller boşa çıkmayım diye . -
Arkadaşlar uplay için söylüyorum bunu. Uplay'e girince direk otomatik güncelliyor iptal edip tekrar güncelle derseniz 2 seçenek çıkıyor günccelle ve çevrımdışı oyna şeklinde uplayi çevrımdışı moda almanıza gerek yok güncel yama gelene kadar bu şekilde yapmanız daha mantıklı
-
Ne zaman gelir update yarın falanmı ?
keşke güncellemeseydim bugün gelir yama diye iyimi bugün oynayamıcaz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RCipple -- 16 Aralık 2020; 1:20:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X