Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
64
Favori
339.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Raynorr

Sanırım tam olarak çözülmedi v29 dan beridir arkadaş ile aynı sorunu yaşıyorum en az 10 denemede açılıyor oyun.

işlemci modeli ne tam olarak onu söylersen daha kolay yardımcı ola bilirim.

• Arkadaş oyunda bir bölümü geçemiyorum BUG var. Acaba yama ile alakalı olabilir mi? jotunheim kapısını kapat diyor kapatıyorum ama kapanmıyor. Her şeyi denedim yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: R a v e N

Arkadaş oyunda bir bölümü geçemiyorum BUG var. Acaba yama ile alakalı olabilir mi? jotunheim kapısını kapat diyor kapatıyorum ama kapanmıyor. Her şeyi denedim yahu.

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

Yok bunlar işe yaramamıştı da eski save ile baya geriden başladım düzeldi. Teşekkürler

• oyun buga düşünce en yakın senkronizasyon alanına hızlı seyehat atıp görev alanına tekrar giderseniz çözülecektir.

R5 2600X

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

R5 2600X

bunu rardan çıkar oyunun kurulu oldugu yere atarak deniye bilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 8 Aralık 2020; 5:0:19 >

Düzeldi, teşekkürler. Yamayı yaparken bunu kopyalamamıştım.

• quote:

Düzeldi, teşekkürler. Yamayı yaparken bunu kopyalamamıştım.

pufff üste yazmıştım herşeyi kopyalayın diye rar içindeki :D gereksiz bişeyyok içinde reklam filan :D

• Eline saglık kardeşim %95 çeviriyi %100 olarak güncellenecekmi yoksa son hali bumudur süpersin bu arada kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: erdal121212

Eline saglık kardeşim %95 çeviriyi %100 olarak güncellenecekmi yoksa son hali bumudur süpersin bu arada kardeşim

son hali bu o %5 kısım özel isimler yer isimleri filan çevirisi olmayanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zartzurt456

son hali bu o %5 kısım özel isimler yer isimleri filan çevirisi olmayanlar.

Alıntıları Göster

HEYKELİNİ DİKSEK BETON YETMEZ

• Sadece standart sürüm için mi geçerli bu yama??

• quote:

Orijinalden alıntı: erbab1

Sadece standart sürüm için mi geçerli bu yama??

hayır hepsi ile çalışır ubisoft epic game gold silver bronz ultra mega :D bütün paketlerde aynı oyun çünkü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zartzurt456

hayır hepsi ile çalışır ubisoft epic game gold silver bronz ultra mega :D bütün paketlerde aynı oyun çünkü :)

Alıntıları Göster

Cevap için teşekkürler. Hoş , sordum ama zaten ultimate alamazdım şu an çok pahalı . Artık ileride güzel fiyata season pass yakalarsak değerlendiririz. :)

• Hocam merhabalar türkçe yamayı önceden kurmuştum 1.0.4 den önce sonra sildim şimdi tekrar indirip kurmaya çalıstım oyunun bir tuşa basın ekranına kadar herşey türkçe fakat bir tuşa bastıktan sonra ana ekrandan sonra herşey geri ingilizce bana bir yardım edecek arkadaşımız var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: titranie

Hocam merhabalar türkçe yamayı önceden kurmuştum 1.0.4 den önce sonra sildim şimdi tekrar indirip kurmaya çalıstım oyunun bir tuşa basın ekranına kadar herşey türkçe fakat bir tuşa bastıktan sonra ana ekrandan sonra herşey geri ingilizce bana bir yardım edecek arkadaşımız var mı?

oyun versiyonu kaç ? 1.04 güncellemesini yaptınmı oyunun

• Çevirinin içine trojen atmışsınız yazıklar olsun

Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ouzdundar -- 8 Aralık 2020; 23:29:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar kısa sürede mükemmel bir iş çıkartmışsınız çok teşekkürler elinize emeğinize sağlık.....

• quote:

Orijinalden alıntı: Ouzdundar

Çevirinin içine trojen atmışsınız yazıklar olsun

Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate]

https://www.virustotal.com/gui/file/a6b90ede7402f6c69fc6989975a9467a5b4903c6800aefcc4edb13ac1b0794e0/detection/f-a6b90ede7402f6c69fc6989975a9467a5b4903c6800aefcc4edb13ac1b0794e0-1607086237

boşuna bu mod sitesine yüklemiyoruz :D site içi tarama var o yeşil tık ile sonuçlarına baka bilirsin yada yeniden tarata bilirsin.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.