işlemci modeli ne tam olarak onu söylersen daha kolay yardımcı ola bilirim. |
Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (29. sayfa)

-
-
Arkadaş oyunda bir bölümü geçemiyorum BUG var. Acaba yama ile alakalı olabilir mi? jotunheim kapısını kapat diyor kapatıyorum ama kapanmıyor. Her şeyi denedim yahu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: R a v e NArkadaş oyunda bir bölümü geçemiyorum BUG var. Acaba yama ile alakalı olabilir mi? jotunheim kapısını kapat diyor kapatıyorum ama kapanmıyor. Her şeyi denedim yahu.
-
Yok bunlar işe yaramamıştı da eski save ile baya geriden başladım düzeldi. Teşekkürler
-
oyun buga düşünce en yakın senkronizasyon alanına hızlı seyehat atıp görev alanına tekrar giderseniz çözülecektir.
-
R5 2600X
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RaynorrR5 2600X
bunu rardan çıkar oyunun kurulu oldugu yere atarak deniye bilirmisin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 8 Aralık 2020; 5:0:19 > -
Düzeldi, teşekkürler. Yamayı yaparken bunu kopyalamamıştım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RaynorrDüzeldi, teşekkürler. Yamayı yaparken bunu kopyalamamıştım.
pufff üste yazmıştım herşeyi kopyalayın diye rar içindeki :D gereksiz bişeyyok içinde reklam filan :D
-
Eline saglık kardeşim %95 çeviriyi %100 olarak güncellenecekmi yoksa son hali bumudur süpersin bu arada kardeşim
-
quote:
Orijinalden alıntı: erdal121212Eline saglık kardeşim %95 çeviriyi %100 olarak güncellenecekmi yoksa son hali bumudur süpersin bu arada kardeşim
son hali bu o %5 kısım özel isimler yer isimleri filan çevirisi olmayanlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zartzurt456son hali bu o %5 kısım özel isimler yer isimleri filan çevirisi olmayanlar.
Alıntıları GösterHEYKELİNİ DİKSEK BETON YETMEZ
-
Sadece standart sürüm için mi geçerli bu yama??
-
quote:
Orijinalden alıntı: erbab1Sadece standart sürüm için mi geçerli bu yama??
hayır hepsi ile çalışır ubisoft epic game gold silver bronz ultra mega :D bütün paketlerde aynı oyun çünkü :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: zartzurt456hayır hepsi ile çalışır ubisoft epic game gold silver bronz ultra mega :D bütün paketlerde aynı oyun çünkü :)
Alıntıları GösterCevap için teşekkürler. Hoş , sordum ama zaten ultimate alamazdım şu an çok pahalı . Artık ileride güzel fiyata season pass yakalarsak değerlendiririz. :)
-
Hocam merhabalar türkçe yamayı önceden kurmuştum 1.0.4 den önce sonra sildim şimdi tekrar indirip kurmaya çalıstım oyunun bir tuşa basın ekranına kadar herşey türkçe fakat bir tuşa bastıktan sonra ana ekrandan sonra herşey geri ingilizce bana bir yardım edecek arkadaşımız var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: titranieHocam merhabalar türkçe yamayı önceden kurmuştum 1.0.4 den önce sonra sildim şimdi tekrar indirip kurmaya çalıstım oyunun bir tuşa basın ekranına kadar herşey türkçe fakat bir tuşa bastıktan sonra ana ekrandan sonra herşey geri ingilizce bana bir yardım edecek arkadaşımız var mı?
oyun versiyonu kaç ? 1.04 güncellemesini yaptınmı oyunun
-
-
Bu kadar kısa sürede mükemmel bir iş çıkartmışsınız çok teşekkürler elinize emeğinize sağlık.....
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X