Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (942. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.829
Cevap
520
Favori
1.085.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 938939940941942
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba, 75c655 pro modelini aldım. Kurulum yapıldı. Televizyonu İnternete bağlayınca kendi otomatik güncelleme yaptı. Benim tekrar flash bellek ile güncelleme yüklemem gerekiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gerek olmaması lazım. usb den güncelleme internetin olmadığı ortamlar yada custom yazılımlar için geçerlidir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamyak -- 25 Ekim 2025; 12:17:1 >
    INTEL i7 4790K--- MSI Z97 GAMING 7 --- Asus GTX670 DirectCU II 4 GB --- GSKILL (2X4) 8GB RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 ---SAMSUNG 850 PRO 256 GB SSD --- 1 TB SAMSUNG SPINPOINT F1 3 TB SEAGATE 7200.11 ---THERMALTAKE TOUGHPOWER XT 875W --- LOGITECH G900 --- RAZER MANTIS SPEED---LOGITECH F710---LG 27GL850 --- LG 32LH7000 LCD
  • tamyak kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam.

Orijinalden alıntı: ok5800

Merhaba, 75c655 pro modelini aldım. Kurulum yapıldı. Televizyonu İnternete bağlayınca kendi otomatik güncelleme yaptı. Benim tekrar flash bellek ile güncelleme yüklemem gerekiyor mu?
    Hayırlı olsun hocam, bu büyüklükte Tv icin tam f/p Tv si almissiniz. Tv nin uzerindeki son yazilimi ne gözüküyor şuan, v461 ise tamam,degilse flas bellek ile v461 i mavi usb den yukleme yapmaniz gerekiyor.
    Tv deki son yazilima bi bakin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: tamyak

Gerek olmaması lazım. usb den güncelleme internetin olmadığı ortamlar yada custom yazılımlar için geçerlidir bence.

Yok hocam yanlış biliyorsunuz, son cikan yazilimlar otomatik okarak biraz gec geliyor, bizde flas bellege yükleyip öyle kuruyoruz Tv ye.
    Tv nin modeline gore en son yazilimlar suan v538, v461, v639 gözüküyor.

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

Merhaba,
    ikinci odaya tcl 55t8c aldim. Youtube, netflix ara sirada ps5 pro icin. genel yorumlari iyi gibi geldi ve fiyat performans olarak iyi oldugunu dusundum. Sizin yorumlariniz nasil bu tv icin?
    Hayırlı olsun hocam Tvniz, oyun icin çıkarılan f/p Tv si hocam, güle güle kullanin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 26 Ekim 2025; 10:23:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

Cok tesekkurler. Dizi/film isleri icin de iyi midir? Yogunluklu o sekilde kullanilacak cunku
    Gayet yeterli olur, renk gami kontrasi sizi üzmez, direct led tv, hem oyun icin hemde film icin f/p Tv si. Güle güle kullanin...

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.