Başlığın %100 şeklinde güncellenmesinde fayda var. |
Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama (Animus Projesi) (8. sayfa)

-
-
Çeviri süreci tamamlandı ve test süreci başladı. Yamanın test edilmemiş beta sürümü yayınlandı. Yama, 1.2.0.1 sürümüyle uyumlu.
Yama crackli sürümde çalışmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henrymorgan92 -- 28 Mart 2021; 15:9:46 > -
sonrasında crackli sürüme uygun hale getirilir mi ya da crackli sürüme uygun güncelleme gelirse çalışır mı yama?
-
hocam muhakkak kürekliye uyumlu hale getirirler. Her zaman öyle oldu zaten. Satışlarını artıran da kürekliler
-
Hep ücretli mi olacak acaba
-
Hep olmaz. Genelde bir sonraki oyun çıkana kadar ücretli olarak kalıyor, bir sonraki oyun çıktığında da ana oyunun yaması ücretsiz oluyor ama DLC'ler her zaman ücretli olarak kalıyor.
-
Yama iyidir mutlaka, parasını verip almayı da düşünüyordum ama komik bir durumla karşılaştım. Sırf kredi kartı kullanmıyorum diye Animus'a abone olamıyorum. Banka kartıyla olmuyormuş.
Sağlık olsun. İlginç bir sistem. Bir müşteri eksildi maalesef.
-
Banka kartına sanal kart özelliği ekletilip alınabiliyor. Bende kredi kartı kullanmıyorum ama bank kartla ödemede sıkıntı yaşayabileceğim durumları göz önüne alarak Enpara çıkartmıştım. Bank kartıyla ödemede sıkıntı olduğunda parayı enparaya atıp öyle alıyorum. Aidatı yok bir şey yok. Mis gibi kart.
-
Bi deneyen varmi ilaçlı versiyonla sonucta denemiş biri aydınlatırsa daha verimli olur cevap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yama sızdı arkadaşlar
-
Korsanda nasıl çalışır acaba ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: erenernetKorsanda nasıl çalışır acaba ?
İnternet sitelerinde açıkladıklarına göre oyun epic ve ubisofta uyumlu. Kürekli oynamak istiyorsanız makina çeviri var zartzurtun nexusmods sayfasından ulaşabilirsiniz . şimdiden iyi eğlenceler:D
-
Yok ya o dandik bir çeviri baya :) Mecbur alacağız artık.
-
iki yamada bir birine yakın kalitede. Denemeni tavsiye ederim. Zartzurt kendini aştı bu sefer :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBDF46633iki yamada bir birine yakın kalitede. Denemeni tavsiye ederim. Zartzurt kendini aştı bu sefer :)
Çaldı demek daha doğru olur.
-
Biz başkasının yamasını çalıp kendi yamasıymış gibi paylaştı diyelim ona...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Adol125Biz başkasının yamasını çalıp kendi yamasıymış gibi paylaştı diyelim ona...
merak eden arkadaşlar nexusmod zartzurtun profilinden yamayı indirip bakabilirler. kürekli sürümede uygundur.
-
Animuscuğum ellerine sağlık süper olmuş.
Zartzurt hocama da selamlar ekiple beraber iyi çalışıp ince elemişler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X