|
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (46. sayfa)
-
-
Ben arıyordum mobil ödeme ücreti kesildi bunun iadesini istiyorum dediğim zaman iadesi yapılıyor gayet bir sorun yaşamadım hiç (şimdi vodafone kullanıyorum)quote:
Orijinalden alıntı: davetsiz07
Mobil odeme yapıyorsun ve iade mi aliyorsun nasil oluyor o 99 yilindan 22 senelik 3 hat sahibi olarak soruyorum
turkcellin fosil müşterisi olarak ben bile kac takim lideri ile gorusuyorum anca veriyorlar -
Faturasız hat sahipleri de mobil ödeme yapabiliyorsa çekde gelir ama kamoanya devam etmiyor sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ön ödemeli Turkcell hatlar da 100 TL hazır limitten ödeme yaptığında 25 TL çek kazanılabiliyor tabi harcama yapmadan önce kampanyaya katılmayı unutmamak lazım son olarakta kredi kartıyla ödenmeyecek Turkcell hatta yeterli bakiye varsa alışveriş mobil ödeme yani Turkcell'de ki TL bakiyesiyle ödenecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 26 Şubat 2021; 22:43:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: davetsiz07
Ayni noya sadece 1 fiziki 1 sanal ekleniyor nasil 2 fiziki mi var?2 fiziki 1 sanal var bende limit için almıştım sonra hesabı dogruladım 2. yi kullanmıyorum ama duruyor paycellde kartlarımda.
-
Hatirladim sanirim 10 fiziki kart tanimlaniyordu ama kampanyalar no bazında old icin 1 kez katilim saglanir aynı no ile -
Takip -
Yok açtırmadım. Yatırmazsa keyfi bilir bende kullanmam -
Arkadaşlar havale karşılığında paycellden tl gönderilir-alınır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpolat_28 -- 1 Mart 2021; 1:56:49 >
Hocam doğrulama işlemi kaç gün sürdü sizin. Fiziki kartıma 1 tl bile yükleyemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: yagmur2780Hocam doğrulama işlemi kaç gün sürdü sizin. Fiziki kartıma 1 tl bile yükleyemiyorum
20 gün diyorlar ama aynı 1 hafta içinde dogrulandı
-
Teşekkürler. Umarım benimde hemen onaylanır,yarın başvuracağım.
Paycell 10 tl iade yatırmış sanırım gnc 50 tl harca 10 tl iade kampanyası
Cashback, puan, indirim gibi fırsatlardan faydalanmak için Maximum, Papara, Tosla gibi kartlara sahibim. Bu kartlara ilave olarak Paycell’i önerir misiniz? Aylık 2 lira aidatı var sanırım, hiç daha fazlasını kestiği oluyor mu? Kazanılan hediyeleri, indirimleri vaktinde veriyor mu? Kısaca genel hizmetinden memnun musunuz?
Bir sürü kartım var, Paycell hakkında da olumlu/olumsuz bir sürü yorum var eğer pek faydasını göremeyeceksem hiç almayayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recaizade-i Nabizade -- 2 Mart 2021; 15:54:50 > -
Mart ayı yeni kampanyalar:
Kahve Dünyası'nda alışverişe 5000 puan (önceki aylarda 10 TL + 2500 puandı)
https://paycell.com.tr/?page_id=23085
Şok Market QR ile 50 TL alışverişe 20 TL (önceki ay 20'ye 10 TL idi)
https://paycell.com.tr/?page_id=23055
İstanbul Kart yüklemesine 10 TL ve 1000 puan (değişiklik yok)
https://paycell.com.tr/?page_id=17598
n11'de faturama yansıt ile 100 TL üzerine 25 TL (değişiklik yok)
-
Şuan için genellikle her ay yenilenen kampanyaları:
30 TL bakiye yüklemeye 5 TL
75 TL market harcamasına 15 TL
100 TL fatura ödemesine 10 TL
100 TL Trendyol, Hepsiburada ve N11.com harcamasına 10 TL
Turkcell'li iseniz puan kazanımı ve mobil ödeme kampanyalarıyla daha fazla seçenek var. Fiziki kartım yok, sadece sanal kartım var; ayda 1 TL kesiyor. İadeyi sorunsuz alan da var, aylarca bekledim diyen de. İadeyi hemen değil kampanya dönemi sonunda yapması ve kampanyalara katılım sınırı koyması sorunun kaynağı genellikle. Ben Turkcell kullanıcısı olarak kampanyalarından memnun sayılırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaray -- 2 Mart 2021; 18:14:22 > -
Hocam Turkcell faturalı hat sahibiyim bu durumda şans vermeye değer sanırım. Verdiğiniz bilgiler için de teşekkür ederim. -
Mobil ödemeyi kullanırsanız yanlış bilmiyorsam üç ayda 7 TL ücreti var onu da belirtmiş olayım. Katılım sınırı olan kampanyalara başlarda katılmaya çalışabilirsiniz. İnşallah sıkıntı yaşamazsınız :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaray -- 2 Mart 2021; 17:24:58 > -
İnşallah hocam :) -
Merhaba arkadaşlar, limit artırımı için mağazada işlem yaptıktan sonra MH'yi aramaya gerek var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X