Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.508
Cevap
573
Favori
2.040.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yani supheli islem dedigin havale ile para gonderdim ornegin. Yapi Krediden paycelle , aciklamayada bahsettikleri gibi telefonumu yazdim. 21. is gununde sovunce yatirdilar. Teknoloji app i oldugunu dusunursek skandal veya rezalet.

• Aranızda samsung s 10 kullanıp paycell kullanımda sorun yaşayan var mı benim uygulama sürekli takılıyor s 9 plus ta sorunsuz çalışıyor .

• Bunlardan masrafsız olarak parayı kurtarmanın bir yolu yok mu? İlk defa lazım olduğu için yeni farkettim. Market alışverişi yapacağım diye para attım sonra gerek kalmadı parayı geri alayım dedim ama kendi paramı tırtıklanmadan geri alamıyorum. Saçma sapan iş.

• den kullanıcısına yanıt

Harcayın kesin çözüm

Yarım birgün hesabınız banlanir, içersinde ki parayı alana kadar akla karayı seçersiniz, buraya gelip PAYCELL parama çöktü gibi söylemlerde bulunmayın, çok örneğini gördük, görüyoruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onur1155 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam böyle açık açık yazan kişilere bilgi verdiğiniz için, yakında bu da kapanır.

• bu aralar iadeler nasıl? bisu şok market vs bayağı iade gelicek takip de zor oluyor evde 2 kişiden kullandık.

• 10 tl oyun + 5 tl yükleme + 10 tl fatura + eğer bir de sayarsa + 15 market iadesi bekliyorum bu ay.

• quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Teşekkürler hocam böyle açık açık yazan kişilere bilgi verdiğiniz için, yakında bu da kapanır.

Sende arkadaşa özelden yolla yardımcı ol yok diyeceğine, herşey açığa çıkana kadar sömürüyorsunuz sonra kapanınca buraya gelip ağlıyorsunuz gizli kapaklı işleriniz ortaya çıkıyor. Ne kadar güzel insanlarsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 11 Eylül 2021; 16:59:39 >

Madem böyle her şeyi açık açık yazacaksınız ve kampanyaları bitireceksiniz. O zaman burada ne işiniz var. Kampanyasız hayatınıza dışarıda devam etseydiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sizin gibi ahlak bekçileri oldukça da ne bileyim :)...

• meeb kullanıcısına yanıt
    sizin gibi anti-ahlak bekçileri oldukça da ne bileyim :)...

• Tonny Stark kullanıcısına yanıt

Neye dayanarak anti ahlak bekçiliği yazma hakkını kendinizde nasıl bulursunuz?

ortada hırsızlık var yazmış nerede?

• Şok iadeleri bugün yatmayacak mıydı? Şartlarda 14 Eylül yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 14 Eylül 2021; 17:3:33 >
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.