Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber İstanbul'da hangi ilçelerce var? (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TurkNetDestek Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.971
Cevap
24
Favori
127.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba, adres ve iletişim bilgilerinizi konu linki ile birlikte PM üzerinden iletebilir misiniz? Kontrol edeceğiz.
  • @TurkNetDestek BAĞCILAR bölgesinde alt yapı sorgulayınca 3 ay bedava gigafiber çıkıyordu şimdi çıkmıyor

• ergenekon scaddes, vamı

• @TurkNetDestek Pendik Yayalar Mahallesi için bir planlamanız mevcut mu? 380 dairelik bir sitede yaşıyorum.

• İstanbul Güngören ilçesi üvey evlat gibi ortada kaldı.
    Bahçelievler, Esenler, Bağcılar bu ilçelerin hepsi ile komşu olmamıza rağmen hâlâ Turknet altyapısı gelmedi.Planlamanız varmı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sancaktepe Emek mahallesi listede var ama sadece bir sitede var diye gördüm. O siteyi ben evimden görebiliyorum kuşbakışı olarak 100 metre mesafem anca vardır. O sitenin karşı mahallesinde oturan bizler içinde bir planlama olmaz mı. Ümraniye Esenkent Mahallesi.

9 daireli bir apartmandayım. Site yöneticisi başvuru ekranı kapanmış sanırım oradan da talep oluşturacaktım ama bekliyoruz ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnegras -- 17 Haziran 2025; 23:28:35 >
  • cezzar58 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talebinizi iletebilmemiz için adres ve iletişim bilgilerini PM üzerinden bizimle paylaşabilir misiniz?
  • ciddi0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kampanyalarda değişiklik olabiliyor.https://www.turk.net/internet-kampanyalari sayfamızı inceleyebilirsiniz.
  • palacanta P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talebinizi ekibimize iletebilmemiz için adres ve iletişim bilgilerini PM üzerinden bizimle paylaşabilir misiniz?
  • vnegras V kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, talebinizi iletebilmemiz için adres ve iletişim bilgilerini PM üzerinden bizimle paylaşabilir misiniz? Dilerseniz siz de web sitemiz üzerinden "GigaFiber İstiyorum" talebi oluşturarak süreci hızlandırabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.