Benimkinde bir sorun yok 2 adet m21 var evde. Merak ettigim android 11 de bu cihaz daha az ısınıp stabil mi calisiyordu yoksa 12 ile farkı yok mu ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (77. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cevap için teşekkürler. Android sürümleri konusu çok hakim olduğum bir mesele değil maalesef. Telefon güncelleme uyarısı verirse yükleyip geçiyoruz.
-
-
Merhaba, bir kaç ay evvel ykb mobilde ekran görüntüsü alabiliyordum fakat sonra ekran görüntüsü almamaya başladım. Şimdi bütün bankacılık uygulamalarında ekran görüntüsü almamı engelliyor. Sizde de aynı durum var mı veya çözümünü bilen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bankacılık uygulamalarından kaynaklanıyor. Önlem amaçlı. Telefondan dolayı değil.
Zararli yazilimlar banka arayüzünde ekran görüntüsü alamasın diye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim böyle olduğunu düşünmemiştim. Çok mantıklı geldi. Bende sorun benden kaynaklı sanıyor dum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X