Şimdi Ara

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.528
Cevap
29
Favori
107.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benimkinde bir sorun yok 2 adet m21 var evde. Merak ettigim android 11 de bu cihaz daha az ısınıp stabil mi calisiyordu yoksa 12 ile farkı yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler. Android sürümleri konusu çok hakim olduğum bir mesele değil maalesef. Telefon güncelleme uyarısı verirse yükleyip geçiyoruz.

• den kullanıcısına yanıt

M21 için hızlandırma ve optime ayarı şu şekilde cogu samsung cihazda geçerli.

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi]

Asagidaki iki uygulamayi indirin. Technopat ve google da kullanim tarifi mevcut. Kullanmadiginiz uygulamalari kapatın. Sonra ayarlar bölümünden geliştirici seçenekleri menüsünü aktif edin. Oradan bütün animasyonlari devre dışı bırakın. Ram ve işlemci üzerindeki yükü kaldırmış oluyorsunuz bayağı farkedecektir. Bu yöntemle ram temizlemede telefon 1.8 gb kullaniciya ayırabiliyor.

• Merhaba, bir kaç ay evvel ykb mobilde ekran görüntüsü alabiliyordum fakat sonra ekran görüntüsü almamaya başladım. Şimdi bütün bankacılık uygulamalarında ekran görüntüsü almamı engelliyor. Sizde de aynı durum var mı veya çözümünü bilen var mı

• ivirzivir35 kullanıcısına yanıt
    Bankacılık uygulamalarından kaynaklanıyor. Önlem amaçlı. Telefondan dolayı değil.

Zararli yazilimlar banka arayüzünde ekran görüntüsü alamasın diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilker07 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim böyle olduğunu düşünmemiştim. Çok mantıklı geldi. Bende sorun benden kaynaklı sanıyor dum.

• Bugun sunu farkettim M21 i yedek cihaz olarak aldım. Kullandığım güncel A24 kamerasından kat kat iyi çekiyor. Renk tonu, arka aydınlatma ve kamera netliği açısından. En basit örneği hiçbir çaba göstermeden ışık karsıdan gelirken rastgele çektiğim foto. 5 yıllık cihaz güncellerden daha kaliteli kamera ve ses kalitesi olarak.

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi]

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.