Şimdi Ara

6bin civarı bütçe ile fiyat performans sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    r5 3600 1750tl
    i5 10400f 1500tl
    i5 2666 mhz destekliyor sorun olur mu bu? i5 almak daha mı mantıklı 2000tl altı en iyi işlemci ne olur?

ekran kartı:
    rtx 2060 2.el 2500tl altına almak mantıklı olur mu yoksa 1660super 1660ti sıfır seçenekleri değerlendirmek daha mı doğru olur?
    2bin civarı bunlar harici ekran kartı var mıdır?

anakart:
    anakart konusunda yeterince bilgim yok. wifi m2 soğutma bloklu atx işimi görecek bir anakart arıyorum. wifi zorunlu değil f/p uymazsa eleyebilirim. eski model giriş seviyesi anakartları almakta istemem. bu sisteme uygun tavsiye verebilir misiniz?

ram:
    anakartıma ve işlemcime uygun 16gb 8+8 ram almayı düşünüyorum. burada da f/p önceliğim.

ssd/hdd ve işlemci soğutucu için yeterli bütçem yok. elimde 860evo 500gb ssd var. bunu başlangıçta kullanırım. işlemci soğutucu için çok gerekliyse şuan almak durumunda kalabilirim.

kasa ve psu:
    650w bir psu yeterli olur sanırsam. kasa ile beraber ya da ayrı alabilirim. tavsiye bekliyorum.

parçaları ayrı ayrı en uygun yerlerden alıp kendim toplamayı düşünüyorum. 2 3 hafta beklemek istemiyorum. tavsiyeleriniz için teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Anakart olarak uygun fiyatlı, M.2 yuvasına ve dahili wifi'ye sahip B460 Pro VDH Wifi modelini alabilirsin.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI B460M PRO-VDH WIFI Intel B460 Soket 1200 DDR4 2933(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b460m-pro-vdh-wifi-intel-b460-socket-1200-ddr4-2933mhz-o-c-m-2-anakart.html

• up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • www.sinerji.gen.tr
    CF6LTGMF kodlu Özel Toplama Bilgisayar
    https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/CF6LTGMF

İndirimden veya 2. Elden daha iyi kart alabilirsiniz.

Ek masraf etmek istemiyorsanız WiFi'lı anakart bakabilirsiniz. Veya MSI B460M-A Pro 700 TL civarına bulunuyor.

2x8 GB 3000 mhz CL16 bulabildiğiniz en ucuz rami alabilirsiniz. 2666 Mhz CL14/15 denenebilir.

Soğutucu bir süre idare eder. İlerde 200-250 TLlik 120mm kule tip soğutucu rahat rahat yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.