Kasım celp dönemi 1-1.5 ay ertelendi. |
382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (72. sayfa)

-
-
Beyler bende mi band 3 bileklik var bunu götürsem sıkıntı olmaz herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektronik cihazlar yasak diye biliyorum hocam, bende de var ancak götürmeyi de düşünmüyorum. Donun yeri değişiyor bilekliği havada görürüz artık mazallah -
quote:
Orijinalden alıntı: WhyNot?Lisans mezunuyum, yıl sonuna kadar tecilliyim, merak ettiğim bir şey var;
1. tercih yedek subay
2. tercih yedek astsubay
bunlar çıkmazsa 3. tercih bedelli.
Böyle bir imkan var mı?
Mümkünse er olarak yapmak istemiyorum çünkü.
buna bir yanıt bulamadım, bilen?
-
Umarım çok bekletmeden 9 gibi açıklanır
ve büyük gün geldi çattı. Birazdan buralar karışacak
E-devlet'te er sınıflandırma sonuç sorgulama kısmından öğreneceğiz değil mi?
-
hep merak ettim şimdi yazıyım dedim senin niye kardeşin burda değil sen niye burdasın? sen niye heyecanlısın? Bizde ne ben ne kimse heyecan yok soran eden de yok :)))))
-
kardeşim sınıflandırılmış yükümlü ve 28 ocak olarak gösteriyor tarihi. yani haftaya asker bir kardeşim olacak yanlış anlamadım değil mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: uykusuzinsankardeşim sınıflandırılmış yükümlü ve 28 ocak olarak gösteriyor tarihi. yani haftaya asker bir kardeşim olacak yanlış anlamadım değil mi ?
Yok,doğru anladın :)
-
ikinci celbe kalmamla benimde heycanım kalmadı yerini sinir aldı. Hayırlısı olsun.
Oda burda. Bende burdayım. Kim önce yakalarsa bakalım.nere cikacak
Er sınıflandırmayı buradaki herkes bekliyor bugün açıklanacak dün akşam gideceğin tarih belli oldu sadece bugünde nereye gideceğimiz belli olacak
3e kalanlar da var hocam şükredin -
6 aylık askerlik bildiğin 1 seneye mal oldu bilseydim ys çıkmayacağını mezun olmadan başvururdum askere en azından boşa beklemezdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuztürkü55 -- 22 Ocak 2021; 9:0:47 >
Keşke eskisi gibi olsaydı
1 yılda 4 tertip Şubat, Mayıs,Ağustos, Kasım
Şimdi her ay asker alımı var.
Ben Elektrik Elektronik Mezunuyum. 28.01 sınıflandırılmış yükümlü yazıyor. Yedek çıkma ihtimali nedir sizce ?
-
Ben 1.kafileyim ama fark etmez bana ya hangisi çıkarsa.Önemli olan ilk kafile çıkmaktı.Vardır bir hayır herkes için hayırlısı olsun..
-
Hocam bu soru defalarca cevaplandı burda herkes tarafından oran diye bişey yok burdakilerin yarıya yakını mühendis zaten şans çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz
Vaziyet alın :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X