< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 2 Kasım 2020; 18:43:19 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 2 Kasım 2020; 19:41:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazılımsal bir bug muhtemelen güncelleme ile cozerler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
orasi oyle ama burada istedigim gibi kilif bulamiyorum,hem de 3500 lira odedigim telefon icin 50-60 liralik kilif almak anormal gelmiyor..her telefon aldigimda 150-200 liralik (kablo-ekran koruyucu-kilif vs.) siparisim olurdu ali den..oyle bir takintim var,adam gibi kilif olmadan kullanamiyorum cihazi..ama 2 tane kilif yeterli sanirim bu cihaz icin,bu vergi ve kargolarla daha fazlasini almaya gerek yok..cin den plastik kilif almak bile artik cep yakiyor..ekonomimizin sahlanmis hali boyleyse vah halimize ,aliexpress de artik luks oldu bize |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuSufdlkc25 -- 3 Kasım 2020; 11:40:54 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 3 Kasım 2020; 12:11:27 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |