Şimdi Ara

Avrupa'da 2. Corona Dalgası Başladı!⚠️ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
7.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konudaki kullanıcılardan çok covid-19 bölümünde senin mesajın var. Kim fetiş sen mi bu konudaki insanlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendinetroll K kullanıcısına yanıt
    Bu konuda özellikle ilk 20 mesajdaki kullanıcılar tipik "yan hesap" mesajı.

Covidi gerçek salgın sandığın gibi sahte kullacıları da gerçek sanıyorsun :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 1 Ağustos 2020; 19:37:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam arkadaş rahatsız muhtemelen kaaleye almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 1 Ağustos 2020; 19:24:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36

Ya şu sanal para gelsinde atm çilesi bitsin 1 kişi içeride 1 saat bekliyoruz fatura yatırması için çip mip ne takmak istiyorlarsa ilk gidip ben taktırıcam
    Sıra bekleyerek fatura ödemek mi kaldı hocam?
    Bir tane vadesiz banka hesabında 400-500 lira civarı sürekli bulunduruyoruz, otomatik ödemeyle 9 adet faturamız kendiliğinden ödeniyor.

GSM hatlarımıza kontör yüklemeyi falan da bankanın cep uygulamasından yapıyoruz.

Cepte nakit olsun istersek anca o zaman ATMye uğruyoruz. Onda da tuşlara falan basmıyorum. Cepten karekodu okutuyorum, meblağı cepten yazıyorum, atm direkt veriyor parayı.
    Markette falan kart kullanan biri olsam nakite de gerek kalmazdı ya neyse. Kart kopyalanır diye kullanmıyorum.

• radko kullanıcısına yanıt
    Corona fetişizmine yakalandığınız için rahatsız olan sizsiniz, sadece farkında değilsiniz :)

• Adamlar da hükümeti eleştirmek ne bileyim gizli wikileaks belgelerini paylaşmak yerine sahte hesaplarını saçma bir konuya harcıyorlar sırf coronavirüsüne inandıkları belli olmasın gerçek hesapların diye afadafaf. Onu geçtim rütbelerinden öyle fake hesap gibilermiş gibi durmuyor. Ne yaşıyorsunuz abi? Bu paranoya ciddi bir şeyin habercisi olabilir profesyonel destek almanız lazım.

Sosyal medyada olduğu gibi, forumda yan hesap olayını sağır sultan biliyor, siz bilmiyor musunuz? Durumunuz ümitsiz görünüyor. Profesyonel destek versek bile işe yaramayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Sosyal medyada olduğu gibi, forumda yan hesap olayını sağır sultan biliyor, siz bilmiyor musunuz? Durumunuz ümitsiz görünüyor. Profesyonel destek versek bile işe yaramayabilir.
    Adamlar da hükümeti eleştirmek ne bileyim gizli wikileaks belgelerini paylaşmak yerine sahte hesaplarını saçma bir konuya harcıyorlar sırf coronavirüsüne inandıkları belli olmasın gerçek hesapların diye afadafaf. Onu geçtim rütbelerinden öyle fake hesap gibilermiş gibi durmuyor. Ne yaşıyorsunuz abi? Bu paranoya ciddi bir şeyin habercisi olabilir profesyonel destek almanız lazım.
    Yan Hesap illa ki dün açılmış 0 mesajlı olmak zorunda değil. Yan hesap kullananları sen aptal mı sandın?

Ayrıca yan hesap olayı ana konumuz değil, sadece tuhaf bi yorumuna cevaben yazdığım birşey.

Corona fetişizminiz ana konumuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 1 Ağustos 2020; 20:34:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Yan Hesap illa ki dün açılmış 0 mesajlı olmak zorunda değil. Yan hesap kullananları sen aptal mı sandın?

Ayrıca yan hesap olayı ana konumuz değil, sadece tuhaf bi yorumuna cevaben yazdığım birşey.

Corona fetişizminiz ana konumuz.
    Bu konudaki kullanıcılardan çok covid-19 bölümünde senin mesajın var. Kim fetiş sen mi bu konudaki insanlar mı?
  • korona yüzünden özel sektörde iş yerleri tatile girmesinde ne bok olursa olsun. bir dünya borcumuz ödemelerimiz var karantina tatilinede çinede virüsede sokarım. 1000 kişiden 7 kişi ölecek diye ki onlarda en yaşlılar ve çeşit çeşit hastalığı olan en zayıflar. Binde 7 ölecek diye milyonları mağdur ediyorlar bir dünya tantana yapıyorlar. varsın ölsün o 7 kişi. ha tüm borçlarımızı,ödemelerimizi karantina boyunca devlet ödeyecekse ve üstüne 2 bin lira erzak parası verecekse sıkıntı yok istedikleri kadar kapasınlar. ama gördük önceki karantina tatilinde.. 1000 lirayı zor verdiler sadaka verir gibi.. faturalar borçlar ödemelere zaten hak getire. sokturmayın virüsünüze bu şekilde yaşayacaksınız alışacaksınız ölen ölecek kalanlar kalacak. gripten farkı olmayan hastalık için edilen tantanaya bak. devlettekilerin tuzu kuru 1 sene kapalı kalsalar maaşları yine trink yatıyor. özel sektörü düşünen yok, 1000 lira sadaka veriyorlar gerisine karışmıyorlar.

• Aha yazıyorum Eylül ayı gelmeden çoğu ilde yasaklar tekrar gelicek.

Medyanın Elli Tonutwitter
    Medyanın Elli Tonu
    https://twitter.com/medyanin50tonu/status/1289634791579500544?s=21

Yasakları pek bir seviyorsunuz galiba?

• Ölümleri sevmiyorum.

Corona diye bi molekülün öldürdüğünü nerden öğrendiniz? Medyadaki haberler ve medyada cıkan doktor/profesörlerden mi :)

• Avrupa'da ikinci dalga başlarsa bizde de başlar, hatta Avrupa'da değil Almanya önemli olan.Çünkü bizim hükümet Almanya'yı taklit ediyor şuan.İsterse günlük reel olarak 10000 vaka gelsin yine bizimkiler 1000'i geçirmez açıkladıkları grafiklerde.

Yani küresel karantina tekrar başladığında bizde de başlar ama artık sanmıyorum.Corona Avrupa ekonomilerini ağır vurdu, birçok ülke şirketleri ayakta tutmak için para saçıyor.Biz fazla hissetmedik çünkü zaten sırtımızı duvara dayadık bundan daha fazla fakirleşemeyiz, orta kesim zaten öldü fakir kesim 10 yıldır yaşamıyordu.
  • Anlık alaçatı

Avrupa'da 2. Corona Dalgası Başladı!⚠️

• Sen de devlete gir elinden alan mı var?

Herkes devlete girerse, devlet çalışanlarının maaşını kim ödeyecek?

Corona çakma salgınındaki aşırı tedbirleri yorumlayan herkesi eleştireceğim derken, mantığınız da devredışı kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 1 Ağustos 2020; 22:55:16 >
  • Türkiyede turizm sezonu bi bitsin ondan sonra gör curcunayı. Ekimden itibaren evlere kapanmaya devam. Winter is coming

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.