Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe'nin 1 maçlık galibiyet serisine son verdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (2509. sayfa)

-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Faıthful
Suç bunlarda değil aslında medyada lig yeniden başladı muhabbetleri vardı sürekliMedyanın renkleri belli zaten hocam onlar hep görmek istedikleri gibi yorumlar da bulunur her zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SEZON BAŞI NE DEMİŞTİK (YILIN BANKOSU)
Bu Sene 25 Futbolcu Transfer Eden Ali Koç Seneye 25 Tane Daha Transfer Eder Mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 8 Nisan 2021; 21:56:45 >
-
Mert Hakan Yandaş:
"Tribündeki Malatyalı taraftarlar bize 'şampiyon mu olacaksınız yavş*klar' diye bağırdılar."
-
Haksızlar mı yani -
MALATYALI NİYÂZÎ-İ MISRÎ NE GÜZEL SÖYLEMİŞ ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 8 Nisan 2021; 21:59:51 > -
Emre daha çok maç var herkes kaybedecek mi demiş :))) fenerlilerin forumda gezerken gördümde
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pençe_1982Mert Hakan Yandaş:
"Tribündeki Malatyalı taraftarlar bize 'şampiyon mu olacaksınız yavş*klar' diye bağırdılar."
Doğru demişler...
-
Hafta başı fb şampiyon olacak uçacak kaçacaksınız diye yazan bi draxler diye arkadaş vardı mesajı alintilayacaktim bulamadım silmiş galiba
İnternet kafelerde genede oyunları tek klasörün içerisinde toplarlar. Kimisi simge olarak yıldızı kimisi başka bir simgeyi seçer klasöre.
Mesajın sahibi burada, Fenerbahçe'nin 1959 yılı öncesi şampiyonluklarını istemesini "oyun" olarak nitelemiş olabilir. Malum o şampiyonlukları eklerlerse bayağı yıldızları oluyor.
Ben bu şekilde anladım açıkçası.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sugar23Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe'nin 1 maçlık galibiyet serisine son verdi
-
Fenerin galibiyet serisi sona erdi
-
-
-
Şampiyon olamayan her takım yukarıdakilere yatsın o zaman.
-
Evet haksızlar.
-
Gecenin espisi valla çok güldüm :))
Ama Malatyalı arkadaşların Mert Hakana sorduğu soruda gerçekten çok realistti sizin teşhisiniz kadar :) -
İsmi geçen kişinin hakemlik zamanlarını da biliyoruz. Toplum önünde olan kişiler bu kadar kin ve nefreti körüklememeli, yazık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X