Şimdi Ara

counter-strike: source PROTOCOL 7 Hatası Çözümü (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
16.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu never protocol hatası nedir yaw hepsini yaptım 5-6-7 yi yükledim oyuna giriyorum bu hatayı veriyor
  • account olusturdunmu STEAM den? olusturduysan. LAUNCHER EXE den calistirmayi dene. updateleri yüklerken icindedir zaten. BASINCA MENUDEN CS SOURCE u sec. bi kac kere dene bazan olmuyor. AMA STEAM.EXE yi cekip kesinlikle bir account olusturman sart....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 15 Aralık 2004, 2:40:25 >
  • The local steam servise not runnig" hatası....
    (bu hatayı verdirmeyebiliyorsun tabi ama o zamanda "steam validation rejected" diye bişey diyor serverlara girmeye çalıştığımda.) sorunum gene bu ımdat ya format attım gene aynı hata

• rebel_rude boy ANLATSIN SANA BAYILACAM ARTIKINNNN....

• yaw birileri şu linkleri atabilir mi acaba??
  • ben orjinal tercihcisiyim ne güzel protocol hatası olmadan:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: tughan

yaw birileri şu linkleri atabilir mi acaba??

benim açtığım bi konu var forumda "css online oynamak isteyenler" tarzında bişeydi orada emporio 5 ve 8 var ikisini yapınca oynarsınız kesin
  • hadi neyse kendim araştırdım buldum konuyu :
    --------------------------------------------------------------------------------

http://www.filemirrors.com/search.src?type=begins&file=Counter-Strike_Source_UPDATES_&action=Find

sitesinden 5 ve 8. updateleri ve full css oyununu çekin, sonra dosyaların içindeki read me ler sizi yönlendirir...
    kolay gelsin...
  • arkadaslar oyuna gırıyorum protocol 7 hatası delırecem yaa burada kı lınklerınde hıcbırı dogru adrese gıtmıyoo sunu bana anlatabılecek olan varmı yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayta23

arkadaslar oyuna gırıyorum protocol 7 hatası delırecem yaa burada kı lınklerınde hıcbırı dogru adrese gıtmıyoo sunu bana anlatabılecek olan varmı yaa

Tarihinr bak konunun istersen.
  • ooofff offf aynı hatayı bendede veriyo biri şu linkleri tazelese iyi olucak
  • http://gf.wiretarget.com/counter-strike.htm

http://gf.wiretarget.com/counter-strike.htm

bu siteye girin orda counter strike sourceyle ilgili hersey war bakın emporio bosa aramayın burda yapılan butun crack patch v.b war gırmedım dıtye pısman olcanız hemen girin ben sizin koydugunuz sitelerden hic bir sey anlayamadım yok çince yok ispanyolca cok kolay gozunuzun onunde duruyor olcak linkler zaten icinde anlatımlarıda war hade bb...

Girmeyi UnuTmAyın Alın Size TAZE TAZE LİNKLER FIRINDAN YENI CIKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuqan -- 12 Ocak 2010; 17:03:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayta23

arkadaslar oyuna gırıyorum protocol 7 hatası delırecem yaa burada kı lınklerınde hıcbırı dogru adrese gıtmıyoo sunu bana anlatabılecek olan varmı yaa

benim linkleri dene tam yerine atıyor ok iyi sourclar
    [DHTUBE=]asada[DHTUBE=]
  • saol işeme yaradı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.