Anladım yani diyorsun ki bunu böyle kabul yeneceğiz kullanacağız :)) Fakat işin saçma tarafı eski modellerde bu ayarın olup bu modelde olmaması :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG 2020 OLED TV CX/GX/WX (ANA KONU) (25. sayfa)

-
-
https://www.reddit.com/r/OLED/comments/dyr6vr/lg_c9_arcearc_dolby_digital_lipsync_issue_fixed/
Bu başlığı bir inceleyin isterseniz. Bazıları için işe yaramış. Ayrıca farklı bir hdmi kablosu varsa elinizde bir de kabloyu değiştirip deneyebilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yeopshttps://www.reddit.com/r/OLED/comments/dyr6vr/lg_c9_arcearc_dolby_digital_lipsync_issue_fixed/
Bu başlığı bir inceleyin isterseniz. Bazıları için işe yaramış. Ayrıca farklı bir hdmi kablosu varsa elinizde bir de kabloyu değiştirip deneyebilirsiniz.
Tesekkurler hocam ama sanirim bu avr ile olan baglantisi ile ilgili bir durum bendeki durum tv nin kendi sesiyle ilgili..ama bu durum tahmin ettigim gibi atmos ve surround uyusmazligi ile ilgili..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaslar birsey soracagim..lg nin kumandasiyla masallah xboxi kontrol edebiliyorum yetmiyor oyunu dahi kontrol edebiliyorum fakat ben bunu istemiyorum kumanda sadece tv yi kontrol etsin istiyorum bunu yapmanin bir yolu varmi..
Birde mesela hdmi 1 de xbox,hdmi 2 ps bagli..xboxi kapattim ps ye gececegim hdmi 2 yi tikladigim an otomatik ps5 te aciliyor bunuda istemiyorum bununda bir ayari varmidir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LG OLED 48C14LB.APD
Bu ürünümüzü düşünen varsa özelden iletişime geçsin 1 hafta içinde stoklarımızda,
Türkiye'de adetli sayıda geliyor ön sipariş olarak alan müşteriler teslim alabilir sadece bilginiz olsun.
ANKARA KENTPARK AVM LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI
MAĞAZA MÜD.
BURAK KESKİN
0506 620 31 32
FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.
-
77 inç CX'ime eARC üzerinden AV Receiver bağlı ses gecikmesi sorunu yok.
quote:
Orijinalden alıntı: egeym
77 inç CX'ime eARC üzerinden AV Receiver bağlı ses gecikmesi sorunu yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: alican88
Arkadaslar birsey soracagim..lg nin kumandasiyla masallah xboxi kontrol edebiliyorum yetmiyor oyunu dahi kontrol edebiliyorum fakat ben bunu istemiyorum kumanda sadece tv yi kontrol etsin istiyorum bunu yapmanin bir yolu varmi..
Birde mesela hdmi 1 de xbox,hdmi 2 ps bagli..xboxi kapattim ps ye gececegim hdmi 2 yi tikladigim an otomatik ps5 te aciliyor bunuda istemiyorum bununda bir ayari varmidir?Alican , PS için söylüyorum: ayarlar / sistem / HDMI / HDMI cihazı bağlantısını etkinleştir => KAPALI
Xbox için de buna benzer bir ayar vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: Since1903Alican , PS için söylüyorum: ayarlar / sistem / HDMI / HDMI cihazı bağlantısını etkinleştir => KAPALI
Xbox için de buna benzer bir ayar vardır.
Alıntıları GösterTesekkurler abi sagolasin..ps de ayni sekilde sorunu cozdumde xboxta cozemedim malesef gerci rahatsiz etmiyor ama genede kumanda ile xboxi kontorol etmek istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: alican88Tesekkurler abi sagolasin..ps de ayni sekilde sorunu cozdumde xboxta cozemedim malesef gerci rahatsiz etmiyor ama genede kumanda ile xboxi kontorol etmek istemiyorum
Alıntıları GösterTV’den Ayarlar / Bağlantı/ Aygıt Bağlantısı Ayarları / SIMPLINK’i Kapatıp dener misin bi.
AV receiver veya soundbar kullanıyorsa sıkıntı yaratır bu. TV açılır AVR açılmaz ses gelmez
-
quote:
Orijinalden alıntı: Since1903TV’den Ayarlar / Bağlantı/ Aygıt Bağlantısı Ayarları / SIMPLINK’i Kapatıp dener misin bi.
Alıntıları GösterAbi denedim kapattim ama faydali olmadi gene tv kulandasiyla hem xboxi hemde xboxta actigim oyunu dahi kontrol edebiliyirum..xboxta hdmi cec kapali tv de kapali splinkte kapali ama nafile..herhalde xbox ile anlasmasindan oturu tv kulandasini xboxta iptal edemiyoruz..
quote:
Orijinalden alıntı: alican88Abi denedim kapattim ama faydali olmadi gene tv kulandasiyla hem xboxi hemde xboxta actigim oyunu dahi kontrol edebiliyirum..xboxta hdmi cec kapali tv de kapali splinkte kapali ama nafile..herhalde xbox ile anlasmasindan oturu tv kulandasini xboxta iptal edemiyoruz..
Alıntıları GösterSanmıyorum öyle bir şey olacağını. Bu çok mantıksız bir dayatma olur :))
-
LG OLED55CX6 75 adet stok geldi, piyasanın altında fiyatı var, düşünen varsa yardımcı olurum.
ANKARA KENTPARK AVM LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI
MAĞAZA MÜD.
BURAK KESKİN
0506 620 31 32
FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.
-
merhaba arkadaşlar. LG OLED CX 55'' model için ne tür TV ünitesi modellerini tavsiye edersiniz?
-
Hocam sonorus marka bakın derimquote:
Orijinalden alıntı: ByKryLmerhaba arkadaşlar. LG OLED CX 55'' model için ne tür TV ünitesi modellerini tavsiye edersiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X