Şimdi Ara

381. Dönem (Kasım 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.213
Cevap
22
Favori
120.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistem güncellemesi bitmiş tarihler düzelmiş arkadaşlar. Herkes için hayırlısı olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım celbine bende başvurdum yedek subaylık seçtim. 2019 hemşirelik mezunuyum kpss ye girecek arkadaşlara başarılar dilerim.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TKNKSRN -- 13 Eylül 2020; 13:33:9 >
  • 381. Dönem (Kasım 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları
    Hürriyet paylaşmış

• lightshine kullanıcısına yanıt
    Bunlar ayın 20 sinde duyuruldu hocam yeni değil ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Duyuru günler öncesinden yayınlandı zaten link bırakıyorum:
  • Arkadaşlar Selam , 2 basit sorum var cevaplarmısınız

1 - Arkadaşım 25 ağustosta tecil bozuyor 31 ağustosta muaneye gidiyor muayenin sisteme girilmesi ve şubenin onaylaması 1 eylülden sonra onaylanıyor ve arkadaşımda 2021 1 şubata kadar ilişkisi yoktur diyor şimdi kasım'da gitme ihtimali yokmu ? isteğe bağlı erken sevk olabilirmi ?

2 - Kendim 1 Kasımda askere gidiyorum AÖF lisans kazandım kayıt olacağım bu arada yalnız bu aöf kayıt olunca otomatik tecil yaparmı ? ben gitmek istiyorum tecili bozarken aöf sonucu belli değildi bu yüzden hem okumak hem asker seçeneğini işaretlemedim sadece vatani görev yapmak istiyorum işaretledim.
  • 1- arkadaşın %99 şubat celbinde gidecek maalesef.
    2- bildiğim kadarıyla sen kendin tecilini bozarsan üniversite bozmaz sen kasımda askersin kardeşim hayırlısıyla.

• efe.1905se kullanıcısına yanıt
    +1
    Bende kasım celbi için tercihimi yaptım. inşaat mühendislerine yedek çıkma durumu nasıl? Şans işi diyorlarda geçen dönemlerde nasıldı acaba inşaat müh alımı ne kadardı?

• 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A. KH. VE KH.HİZ.BL./BURDUR MERKEZ , Eylül 26 orada görüşeceğim kişiler varmı Antalya'dan gidiyorum yaş 27
  • 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A. KH. VE KH.HİZ.BL./BURDUR MERKEZ Ekim'de teslim oluyorum varmı gelen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver Wood

Arkadaşlar Selam , 2 basit sorum var cevaplarmısınız

1 - Arkadaşım 25 ağustosta tecil bozuyor 31 ağustosta muaneye gidiyor muayenin sisteme girilmesi ve şubenin onaylaması 1 eylülden sonra onaylanıyor ve arkadaşımda 2021 1 şubata kadar ilişkisi yoktur diyor şimdi kasım'da gitme ihtimali yokmu ? isteğe bağlı erken sevk olabilirmi ?

2 - Kendim 1 Kasımda askere gidiyorum AÖF lisans kazandım kayıt olacağım bu arada yalnız bu aöf kayıt olunca otomatik tecil yaparmı ? ben gitmek istiyorum tecili bozarken aöf sonucu belli değildi bu yüzden hem okumak hem asker seçeneğini işaretlemedim sadece vatani görev yapmak istiyorum işaretledim.
    Merhaba ikinci sorunuzun cevabını öğrendiniz mi? Ben de aöf'e kayıt olacağım bu hafta kasım da askere gideceğim işlemler tamam bir sorun olur mu?

• Yarın erken sevk dilekçesi yazsam Kasımda gidebilir miyim?
  • 30/10/2020 tarihine kadar tecil gözüküyor hala bende. Benim iş olmuyor sanırım.
  • 2 yıllık sağlıkçıyım yedek astsubaylık çıkma şansı nedir sizce ?
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    Kasım celbinde gidecek herkeste öyle gözüküyor askerlik durum belgesinde. Tertibat ve sınıf bekleniyor da yazıyorsa tamamdır, tabi gitmek istiyorsanız.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.