quote:Orijinalden alıntı: casablancaYav ben utanmasam okulda çöplerden açma halkasi toplicam , herkez kampanyalı kutu ları hiç umursamadan çöpe atio yazıktır yaAlıntıları Göster bugun yerde buldugun 2 tane kolanın kapagını bıle yolladım
quote:Orijinalden alıntı: casablancaYav ben utanmasam okulda çöplerden açma halkasi toplicam , herkez kampanyalı kutu ları hiç umursamadan çöpe atio yazıktır yaAlıntıları Göster ya telefonla yolladık kazandık mesala kazandığımız telefonumuza bildirilir heralde deme sadece yoksa postadan mı öğrencezzzz.?
quote:Orijinalden alıntı: emrefeya telefonla yolladık kazandık mesala kazandığımız telefonumuza bildirilir heralde deme sadece yoksa postadan mı öğrencezzzz.?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: emrefe ya telefonla yolladık kazandık mesala kazandığımız telefonumuza bildirilir heralde deme sadece yoksa postadan mı öğrencezzzz.? Sadece Posta
quote:Orijinalden alıntı: koraymequote:Orjinalden alıntı: emrefe ya telefonla yolladık kazandık mesala kazandığımız telefonumuza bildirilir heralde deme sadece yoksa postadan mı öğrencezzzz.? Sadece Posta Alıntıları Göster http://www.thekampanya.com/?p=220 bu adreste var sonuçlar
quote:Orijinalden alıntı: undertaker_http://www.thekampanya.com/?p=220 bu adreste var sonuçlarAlıntıları Göster 1 Haziran Cuma Posta gazetesındeki sonuçlarda kazandıysam kazandım yoksa birdaha yollamıyacagım. undertaker_ dostum verdıgın lınkte son çekiliş ( 1 hazıran) yok.
quote:Orijinalden alıntı: yusuf1 Haziran Cuma Posta gazetesındeki sonuçlarda kazandıysam kazandım yoksa birdaha yollamıyacagım. undertaker_ dostum verdıgın lınkte son çekiliş ( 1 hazıran) yok. Alıntıları Göster 1 hazirandayız kazandınızmı ???
quote:Orijinalden alıntı: huntercem1 hazirandayız kazandınızmı ??? Alıntıları Göster Demin Batkım. Malesef yine sonuç hüsran. artık dahada yollamıyorum içim dışım kola oldu yeter yaw. yurtdışından alırım ben
quote:Orijinalden alıntı: yusufDemin Batkım. Malesef yine sonuç hüsran. artık dahada yollamıyorum içim dışım kola oldu yeter yaw. yurtdışından alırım ben Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Ozdamar Demin Batkım. Malesef yine sonuç hüsran. artık dahada yollamıyorum içim dışım kola oldu yeter yaw. yurtdışından alırım ben aynen nasıl cıkmıyo hala ya kac kod gondermisler acaba ?
quote:Orijinalden alıntı: cyberberkayquote:Orjinalden alıntı: Ozdamar Demin Batkım. Malesef yine sonuç hüsran. artık dahada yollamıyorum içim dışım kola oldu yeter yaw. yurtdışından alırım ben aynen nasıl cıkmıyo hala ya kac kod gondermisler acaba ?Alıntıları Göster yine çıkmamış tühh yaaa..ilk hafta çekiliş sonuçlarına bakın bir kişiye 3 er 4 er tane wii veya laptop çıkmış..sinir oldum..
quote:Orijinalden alıntı: gamerkanyine çıkmamış tühh yaaa..ilk hafta çekiliş sonuçlarına bakın bir kişiye 3 er 4 er tane wii veya laptop çıkmış..sinir oldum..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: gameman yine çıkmamış tühh yaaa..ilk hafta çekiliş sonuçlarına bakın bir kişiye 3 er 4 er tane wii veya laptop çıkmış..sinir oldum.. HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA 5 saat arka arkaya mı kazanmıs?
quote:Orijinalden alıntı: cyberberkayquote:Orjinalden alıntı: gameman yine çıkmamış tühh yaaa..ilk hafta çekiliş sonuçlarına bakın bir kişiye 3 er 4 er tane wii veya laptop çıkmış..sinir oldum.. HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA 5 saat arka arkaya mı kazanmıs? Alıntıları Göster arkadaşlar 1 hazirandaki sonuçları kazananları nerdden bulurum ya
quote:Orijinalden alıntı: cyberberkayquote:Orjinalden alıntı: gameman yine çıkmamış tühh yaaa..ilk hafta çekiliş sonuçlarına bakın bir kişiye 3 er 4 er tane wii veya laptop çıkmış..sinir oldum.. HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA 5 saat arka arkaya mı kazanmıs? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: cyberberkay quote:Orjinalden alıntı: gameman yine çıkmamış tühh yaaa..ilk hafta çekiliş sonuçlarına bakın bir kişiye 3 er 4 er tane wii veya laptop çıkmış..sinir oldum.. HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA 5 saat arka arkaya mı kazanmıs? yuh ole bisi olabilirmi ya eger ole bişi olmussa dunyadaki en ballı adam derim
quote:Orijinalden alıntı: huntercemquote:Orjinalden alıntı: cyberberkay quote:Orjinalden alıntı: gameman yine çıkmamış tühh yaaa..ilk hafta çekiliş sonuçlarına bakın bir kişiye 3 er 4 er tane wii veya laptop çıkmış..sinir oldum.. HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA 5 saat arka arkaya mı kazanmıs? yuh ole bisi olabilirmi ya eger ole bişi olmussa dunyadaki en ballı adam derim Alıntıları Göster bu kampanyanın açığı var o zaman bi kişiye verilmez o kadar hediye
quote:Orijinalden alıntı: huntercemquote:Orjinalden alıntı: cyberberkay quote:Orjinalden alıntı: gameman yine çıkmamış tühh yaaa..ilk hafta çekiliş sonuçlarına bakın bir kişiye 3 er 4 er tane wii veya laptop çıkmış..sinir oldum.. HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA 5 saat arka arkaya mı kazanmıs? yuh ole bisi olabilirmi ya eger ole bişi olmussa dunyadaki en ballı adam derim Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: skull_lord quote:Orjinalden alıntı: cyberberkay quote:Orjinalden alıntı: gameman yine çıkmamış tühh yaaa..ilk hafta çekiliş sonuçlarına bakın bir kişiye 3 er 4 er tane wii veya laptop çıkmış..sinir oldum.. HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA 5 saat arka arkaya mı kazanmıs? yuh ole bisi olabilirmi ya eger ole bişi olmussa dunyadaki en ballı adam derim isi biliyo kampanyanın ilk gunu yollamıs :D
quote:Orijinalden alıntı: SlimShadyAtın atın cıkar Ama birazda sans olması lazım ben 3 kapakla bi wii edindim Sizede bol sans Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SlimShady Atın atın cıkar Ama birazda sans olması lazım ben 3 kapakla bi wii edindim Sizede bol sans Valla Banada çıkmış bugun mektup geldi ama kapağı bulamıyorum.... yardım yardım
quote:Orijinalden alıntı: serkanbabaquote:Orjinalden alıntı: SlimShady Atın atın cıkar Ama birazda sans olması lazım ben 3 kapakla bi wii edindim Sizede bol sans Valla Banada çıkmış bugun mektup geldi ama kapağı bulamıyorum.... yardım yardımAlıntıları Göster Kazanan talihliler için kampanya kodunu gönderdiğiniz siteye bakabilirsiniz. http://www.non-stopheyecan.com/
quote:Orijinalden alıntı: serkanbabaquote:Orjinalden alıntı: SlimShady Atın atın cıkar Ama birazda sans olması lazım ben 3 kapakla bi wii edindim Sizede bol sans Valla Banada çıkmış bugun mektup geldi ama kapağı bulamıyorum.... yardım yardımAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: serkanbaba quote:Orjinalden alıntı: SlimShady Atın atın cıkar Ama birazda sans olması lazım ben 3 kapakla bi wii edindim Sizede bol sans Valla Banada çıkmış bugun mektup geldi ama kapağı bulamıyorum.... yardım yardım kac kapak yolladın?
quote:Orijinalden alıntı: magicoolquote:Orjinalden alıntı: serkanbaba quote:Orjinalden alıntı: SlimShady Atın atın cıkar Ama birazda sans olması lazım ben 3 kapakla bi wii edindim Sizede bol sans Valla Banada çıkmış bugun mektup geldi ama kapağı bulamıyorum.... yardım yardım kac kapak yolladın?Alıntıları Göster 3 kapak ama o dönemde hastanede idim kardeşim yollamış benim adıma ama kapaklar yok ortada durumumu kanıtlarsam herhalde alırım wii yi...
quote:Orijinalden alıntı: serkanbaba3 kapak ama o dönemde hastanede idim kardeşim yollamış benim adıma ama kapaklar yok ortada durumumu kanıtlarsam herhalde alırım wii yi...Alıntıları Göster kazanınca cepten de mesaj yolluyolar mı?
quote:Orijinalden alıntı: serkanbaba3 kapak ama o dönemde hastanede idim kardeşim yollamış benim adıma ama kapaklar yok ortada durumumu kanıtlarsam herhalde alırım wii yi...Alıntıları Göster ARKADAŞLAR bittimi bu kapanya..ben 1 hazirana kadar diye biliyodum da..yoksa yarın bi 3-4tane alacam..